Tactical Intervention Preview

Posted by

Pentru azi am cautat un FPS care sa-mi acapareze putin timpul asa ca am luat galeria de jocuri a Steam la „puricat” si am dat peste un nume putin intrigant: Tactical Intervention

Dupa cum este laudat in videoclipul de prezentare, te astepti sa gasesti un omolog al Battlefield sau Call of Duty… dar este defapt o tentativa destul de buna ca idee dar destul de nereusita a jocului care a produs dependenta sau doar a umplut timpul tuturor copiilor, adolescentilor si chiar si unor adulti, si anume: Couter-Strike, ba chiar este supra-numit „urmasul spiritual al Counter Strike”.

Tactical Intervention este un joc Free-to-Play, dar cu o anume atitudine de „sari si plateste” creat de „geniul lui Minh „Gooseman” Le” asa cum spune clipul de prezentare, co-producatorul Counter-Strike, produs de FIX Coreea dar publicat de OGPlanet. Dar totusi sa intram putin in joc.

La o prima vedere, Tactical Intervention, este un Counter-Strike de 2013 si putin mai mult, avant toate acele putine functii ale CS dar si multe imbunatatiri si adaugiri de genul: interfata mai primitoare, armele, masinile care  acum nu mai sunt doar niste cuburi uriase care se misca si din care poti chiar si sa tragi ca pasager, bombele care acum explodeaza, faptul ca poti lua foc, o parcurgere pe „level-uri” a jocului,etc.

La baza, actiunea este aceeasi, teroristii care iau niste ostatici, pe care acum pot sa ii sperie zdravan sau sa ii foloseasca pe post de scut uman, si counter-teroristii, care bineinteles trebuie sa ii elimine si sa salveze ostaticii. Ceea ce difera sunt punctele primite in urma kill-urilor, salvarilor, et, ce inlocuiesc banii din CS si cu care iti cumperi arme pe o perioada nelimitata sau limitata (in caz ca nu te ajungi cu „banii”), dar acum poti chiar sa iti schimbi si out-fit-ul.

Jocul are si cateva chestii noi de exemplu: rostogolitul care te ajuta in multe situatii, faptul ca poti da „heal” altor coechipieri care sunt in apropiere, radarul care acum apare in jurul tintei, si asa mai departe.

Si acum intervine partea proasta. Gameplay-ul pare foarte stangaci, arma chinuindu-te cu un recul ne la locul lui, si cand spun astea vreau sa spun ca dupa un foc tinta sare ca un greiere care fuge de pradatori facand uneori greu de ucis incamicii mai ales cei aflati la distanta, miscarile sunt oarecum greoaie, faptul ca nu ti se reincarca arma automat ba chiar nu esti nici avertizat ca ai incarcatorul gol, lucru care iti aduce moartea de cele mai multe ori, deci nu e chiar un joc stralucit.

Deoarece nu am jucat foarte mult nu pot intra in detalii, totusi in ciuda bugurilor si a altor minusuri, consider ca este o alternativa mai buna si GRATIS la Counter-Strike.

Daca doriti sa-i dati o sansa, il gasiti aici.

 

 

 

Tactical Intervention-JocuriCool.ro

 

Tactical Intervention-JocuriCool.ro