EA anunta lansarea Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition pe consola Nintendo Switch

Posted by

PopCap Vancouver, unul dintre studio-urile Electronic Arts, a anuntat ca Plants vs. Zombies:Battle For Neighborville Complete Edition va fi disponibil pe consola Nintendo Switch din data de 19 martie a acestui an. Acest joc aduce noi personaje in zona in care are loc conflictul dintre plante si zombi, mai exact in Neighborville.

De asemenea veti avea posibilitatea sa deblocati majoritatea personajelor, dar si continut din editiile standard pentru PlayStation, Xbox si PC, dar si continut post-lansare prin intermediul modurilor de joc offline sau online. Totodata jucatorii pot realiza diferite misiuni amuzante in acest joc, dar in acelasi timp isi pot infrange personajele negative pentru a putea debloca noi tinute pentru personaje, dar si diferite medalii.

Un plus este faptul ca toti jucatorii vor avea acces la un total de 23 de personaje pe care le puteti personaliza in functie de ceea ce va doriti, o categorie Team Play pentru fiecare actiune. De asemenea jucatorii se pot juca in modul online cu pana la trei persoane sau in modul multiplayer de 8v8 jucatori.

„Suntem incantati sa aducem pentru prima data personajele preferate din Plants vs. Zombies™ pe Nintendo Switch, oferind jucatorilor posibilitatea de a juca de oriunde, oricum isi doresc. Controlul miscarilor de pe Switch ne permite sa incercam o noua abordare in Neighborville si, fie ca te joci pe televizor sau in modul portabil, avem posibilitatea de a aduce la viata jocul si personajele sale in moduri care nu erau posibile inainte”, a declarat Melvin Teo, Producer PopCap Vancouver.

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition este primul joc dezvoltat pe motorul grafic Frostbite™ care va fi lansat pe aceasta platforma Nintendo Switch. Iar pretul pentru acest joc este de aproximativ 40 de dolari, incepand cu data de 19 martie anul curent. Si pentru a vedea cateva secvente si pentru a va face o idee puteti vizualiza urmatorul clip.

https://www.youtube.com/watch?v=YBYW0p6jGZY&feature=youtu.be