Campionatul Teamfight Tactics: Fates si premiile puse la bataie pentru cei mai buni gameri

Posted by

Cei de la Riot Games au anuntat urmatorul turneu pe intreg mapamondul pentru jocul auto-battler din universul League of Legends, mai exact au anuntat turneul Teamfight Tactics: Fates. Ceea ce este important de spus despre acest turneu este legat de faptul ca acesta va avea loc atat la nivel regional, cat si la nivel international, care include premii spectaculoase, calificari regionale si de asemenea o finala pe masura.

De asemenea campionatul Teamfight Tactics: Fates va avea loc in perioada 7 – 9 aprilie, in care va aduna cei mai buni 24 de jucatori din intreaga lume, si care vor concura pentru un premiu in valoare de 250.000 de dolari. Iar cu privire la gamerii care provin din regiunile America de Nord, America Latina, Brazilia, Europa, Asia si Oceania, acestia se vor putea califica la evenimnet prin intermediul turneelor regionale.

Cat despre Teamfight Tactics (TFT), acesta este un joc free-to-play de strategie care are nevoie de 8 persoane pentru a putea fi jucat, si care combina campioni din League of Legends (LOL) cu variate obiecte in diferite formatiuni pentru ca unul dintre jucatori sa-i invinga pe ceilalti sapte. Inca din anul 2019, TFT a fost un concurent de top, care deja avea peste 80 milioane de adepti si jucatori la nivel global oferind astfel una dintre cele mai antrenante experiente de joc.

De asemenea, campionatul trecut a avut parte de concurenti din intreaga lume, insa doar 16 au ajuns in finala castigand-o. Tot aici trebuie sa adaugam faptul ca in afara de Teamfight Tactics, Riot Games este si publisher-ul League of Legends si VALORANT, fiind doua dintre cele mai importante jocuri din lume. Se cunoaste deja ca League of Legends este jucat de peste 800 de jucatori profesionisti in mai mult de 100 de echipe care concureaza in 11 ligi si doua competitii internationale majore asa cum sunt: Mid-Season Invitational si the World Championship.

Iar despre VALORANT putem sa spunem ca pentru acest an, 2021, va avea parte de propriul Champions Tour, cu un circuit international si care va avea parte de trei etape de competitie printre care: Challengers, Masters si Champions. De asemenea pe tot parcursul anului cele mai bune echipe, care vor acumula cele mai multe puncte se vor califica la evenimentul Champions, unde doar o singura echipa va fi desemnata echipa castigatoare. Prin urmare mai multe informatii despre calendarul si turneele tuturor acestor jocuri importante gasiti pe site-ul https://www.riotgames.com