Sezonul 8 Apex Legends se lanseaza pe 2 Februarie!

Posted by

In urma cu putin timp, cei de la Respawn Entertainment, producatorii Apex Legends au tinut sa ne anunte ca sarbatorirea a doi ani de existenta pe piata gaming-ului va fi una in mare stil. Mai exact, acestia au tinut sa ne anunte ca noul update al lui Apex Legends, Sezonul 8 – Mayhem urmeaza a avea loc pe data de 2 februarie.

Odata cu acest mare update, in scena isi va face simtita prezenta Fuse, fiind a saisprezecea Legenda a jocului si totodata un fan al bombelor, grenadelor si tuturor explozibilior. De altfel, urmeaza a se lansa si o noua pusca sub denumirea de 30-30 Repeater, urmand a se reinventa si Kings Canyon prin cea de-a treia mare modificare a celebrei harti.

Pentru a face suspansul si dorinta mai mare, Respawn Entertainment a urcat si un trailer al noului sezon Apex Legends, trailer in care putem sa il observam pe Fuse si istoricul sau.

De altfel, noul personaj al jocului, Fuse, va avea un rol major, acesta schimbandu-si orientarile politice, urmand a face parte din Sindicat.

Fuse si Mags sunt cei ce se vor implica in niste treburi dubioase, cum ar fi recrutarea unor soldati inarmati, dezamorsarea bombelor, cat si tentativa de a fura o centura de campionat care este dotata cu o alarma. Amicitia dintre Fuse si Mags implica si un strop de rivalitate, deoarece acestia par sa duca o intrecere cu fiecare ocazie ce se iveste.

Fuse se pare ca ia decizia de a se alatura celor de la BoneCage, astfel, acesta antrenandu-se pentru a deveni un adevarat campion. Odata cu aceasta decizie, rivalitatea dintre Fuse si Mags creste si mai mult, deoarece liderul salvonian tocmai acceptase sa se alature Sindicatului, spre dezamagirea magilor. Fuse ia decizia de a se alatura jocurilor Apex.

Asadar, pare ca noul sezon din Apex Legends, sezonul 8, denumit Mayhem va avea marea lansare pe data de 2 februarie.

Insa, daca inca nu stii ce este Apex Legends, joc lansat in 2019, trebuie sa stii ca este un joc tip Battle Royale. Insa nu orice Battle Royale, ci unu ce pare sa revolutioneze tehnologia si mecanica jocurilor tip Battle Royale. Este un joc ce implica „eroi” sau „legende”, fiecare personaj beneficiind de puteri ce pot sa faca diferenta in echipa si meciurile de 3 vs 3.

Spre deosebire de PUG, Fornite, si ele tot jocuri tip Battle Royale, in echipa pot intra doar 3 jucatori. Grafica este una interesanta si sf totodata, fiind total diferita de grafica reala din PUBG. Harta este una mare, complexa, oferind posibilitati de a-ti realiza cat mai multe strategii. Un alt lucru interesant este noul sistem de lootare a armelor, acesta indemnandu-te la o explorare continua.

Asadar, ce mai astepti? Du-te si ia parte la noul update, noul sezon Apex Legends, care se va lansa peste doar cateva zile!