Gamer

Jocuri lansate in acest an si care te-ar putea inspira

Posted by

Recent am descoperit pe internet cateva nume de jocuri ce m-au facut sa caut ceva mai multe detalii despre acestea. Cum majoritatea timpului mi-l petrec in preajma prietenilor mei care sunt atasati de jocuri mi-am dat seama ca nu pot fugi la infinit de aceasta metoda de relaxare in timpul liber.

Pana la urma n-am ajuns eu sa joc ceea ce ei jucau, dar am ajuns sa ma destind cu cele mai cunoscute jocuri de pe o anumita retea de socializare, care se pot juca si prin intermediul telefonului. Si cred ca stiti ca cel mai cunoscut joc pe care il puteti juca pe telefon in orice moment este Candy Crush Saga.

Asa ca am inceput sa-mi pierd timpul cu acest joc, mai ales ca imi folosesc telefonul foarte, foarte mult timp. Dar pentru ca mai devreme am vorbit despre acele jocuri care m-au inspirat sa caut si mai multe detalii, in cele ce urmeaza am sa le enumar aici:

  • Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker’s Memory;
  • Dragon Ball FighterZ;
  • Shadow of The Colossus;
  • Horizon Zero Dawn: Complete Edition;
  • Dead Rising 4: Frank’s Big Package;

Toate acestea sunt jocurile de care va puteti bucura, mai ales daca nu vreti sa realizati o alta activitate. Nu putem nega faptul ca cei mai multi dintre tineri s-au obisnuit sa-si petreaca timpul jucandu-se in fata calculatorului, a tabletei sau a telefonului mobil.

Si cum toate aceste activitati sunt de inteles nu cred ca mai avem nevoie de inca o dovada ca tinerilor le place mult mai mult sa-si petreaca timpul jucandu-se decat sa aleaga cu totul si cu totul alte activitati beneficii lor. Nu este nimic rau daca se intampla asta, numai ca unii tineri sunt atat de prinsi in jocul lor incat uita sa se mai si hraneasca, iar lucrul acesta este daunator atat pentru ei, cat si pentru parintii lor.

Gamer