Miza jucatorilor in mediul virtual

Posted by

Intotdeauna exista mai mult sau mai putin jocuri care sa ne faca sa ne simtim impliniti. De fapt sunt fix acele jocuri ce ne transpun intr-o alta lume si care ne fac sa uitam de tot ce se afla in jurul nostru. Insa starea de euforie devine mult mai mare in momentul in care te hotarasti sa te iei la intrecere cu prietenii tai pe tematica acelui joc. Si cum cele mai multe bonusuri pe pariuri le primesti exact pentru jocurile sportive (apropo nu conteaza ca sunt pe calculator) pe care le indragesc mai toti romanii.

Chiar nu cred ca mai este cazul sa spunem ca popurul asta a facut o pasiune pentru fotbal, indiferent ca vorbim despre barbati, copii sau femei. Iar pe stadioane puteti observa toate aceste categorii de persoane enumerate mai sus, ba mai mult decat atat varsta acestora este foarte diversificata. Si intorcandu-ne la jocurile noastre am putea spune ca atunci cand se foarmeaza diverse echipe pentru a incepe o noua competitie prin intermediul calculatorului, unul din jocurile preferate ramane cel legat de fotbal, apoi cele ce sunt legate de diferite strategii, de imperii sau, cum ar spune unii dintre noi, legate de Conter Strike.

Probabil ca cei mai multi dintre noi sunt constienti de toate aceste lucruri avand in vedere faptul ca nu exista nici macar un singur jucator impatimit care sa declare cu totul altceva. Bineinteles nu trebuie sa uitam nici celelalte jocuri, dar pentru a crea adevarate competitii si concursuri intre jucatori sunt folosite aceste jocuri pe care ei le indragesc mai mult. Probabil v-ati dat seama deja ca nimic nu se poate face daca jucatorilor nu le va face placere sa intre in competitie pentru jocurile propuse.

Iar in ceea ce priveste vreo mare competitie, aici lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Mai bine spus responsabilitatea pentru a crea astfel de evenimente mari cum sunt cele de la Romexpo sau din locurile cu prestigiu este una foarte mare si ai nevoie de o adevarata echipa pentru a te putea mobiliza. De aceea aceste competitii sunt cele mai ravnite de catre toti participantii si jucatorii. Bineinteles ca premile puse in joc sunt unele semnificative si de fiecare data acestea sunt atractive pentru fiecare participant in parte. Cu cat miza este mai mare cu atat jucatorii sunt mult mai inversunati si hotarati sa castige.