Jocuri mai ieftine pe Steam!

Posted by

Recent am citit un articol scris de un tanar roman ca un protest impotriva preturilor pentru jocuri in moneda euro aplicate pentru tara noastra de catre Valve.

Acest tanar a creeat si o petitie pentru Valve prin care cere sa aplice preturi la jocuri in moneda folosita la noi in tara si anume RON spunand ca preturile de pe Steam nu tin cont si de economia tarii. Dand ca exemplu Norvegia, tanarul sugereaza aplicarea de preturi in RON in Romania precum si miscorarea lor pe baza economiei tarii noastre.

Deasemenea ofera si un exemplu de preturi pentru Witcher 3 pentru a-si intari ideea ca preturile pentru un joc de top in Europa se invarte in jurul sumei de 50-60 eur iar in Rusia 15-20 eur:

„I can give you a small example, let’s take Witcher 3: The Wild Hunt (it’s the same situation for pretty much all games), this is the price for it in some of the regions:

In Romania, 224 lei.

In Brazil, the equivallent of 141 lei.

In Turkey, the equivallent of 134 lei.

In Indonesia, the equivallent of 149 lei.

In Russia, the equivallent of 49 lei.”

Haide sa semnam si noi aceasta petitie, aici: Semneaza petitia! si poate pe viitor nu vom mai fi nevoiti sa platim preturi exorbitante la jocurile de pe Steam!

One comment

Comments are closed.