Outlast… si faci pe tine | Preview

Posted by

Dupa ce mi-a facut cineva capul calendar cu jocurile horror, am dat un search banal pe Google si astfel am dat de Outlast!

Outlast este un joc survival-horror creat si lansat de Red Barrels ajungand in foarte putin timp un joc extrem de popular.

Per total povestea il are ca protagonist pe jurnalistul Miles Upshur care intra cu usurinta in azilul din Mount Masive si in care descopera chestii extrem de ciudate, o combinatie intre stiinta si religie. Pe parcurs jurnalistul trebuie sa scape de ororile din acel azil si sa iasa de acolo cu dovezile filmate pe camera video, insa singura sansa de a iesi este prin a afla adevarul.

Totul incepe frumos … pana apuci sa intrii in cladire insa dupa nici 6 minute de gameplay deja mai aveam putin si lesinam. Cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau… Nu va jucati noaptea! Si nu va jucati daca sunteti „slab de inger”!

Outlast-Horror

Jocul este foarte bine gandit, pe langa muzica ce te tine in suspans, auzi si respiratia greoaie si speriata a personajului, fapt ce iti induce tie ca jucator acea stare de teroare. Grafica mi se pare foarte buna, jocul fiind fosrte reusit din acest punct de vedere. Nu am prea multe informatii, urmand sa mai adaug dupa ce il termin, daca o sa am puterea sa il termin!

SSdlc01

Cerinte de sistem:

Minimum:

CPU: 2.2 GHz Dual Core CPU
CPU Speed: Info
RAM: 2 GB
OS: Windows XP / Vista / 7 / 8
Video Card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 38xx series
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 5 GB

 

Recommended:

CPU: 2.8 GHz Quad Core CPU
CPU Speed: Info
RAM: 3 GB
OS: Windows Vista/ 7/ 8 64 bits
Video Card: 1GB NVIDIA GTX 460 / ATI Radeon HD 6850
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 5 GB