Logitech vine cu un nou mouse dedicat gamingului

Posted by

Logitech incepe anul in forta prin lansarea unui nou model de mouse dedicat gaming-ului: Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Cel mai bun mouse de gaming din lume, G502 Proteus Core devine si mai bun odata cu adaugarea iluminarii RGB ce poate fi personalizata. Noul model G502 Proteus Spectrum detine cel mai bun senzor DPI din lume, permite reglarea greutatii, cat si utilizarea sa pe diverse suprafete, impreuna cu alte caracteristici pentru imbunatatirea stilului de joc.

“Modelul G502 Proteus Spectrum are un senzor incredibil si acum permite si personalizarea iluminarii. Mouse-ul poate fi sincronizat cu alte dispozitive Logitech G cu iluminare RGB pentru a crea efecte spectaculoase”, a declarat Ujesh Desai, vice-presedinte si general manager al departamentului gaming de la Logitech.

Personalizarea iluminarii RGB

Gamerii pot ajusta cele 16,8 milioane de culori prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), in functie de stilul si mediul fiecaruia. Acestia pot seta mouse-ului pattern-uri de lumina originale sau pot seta un ciclu continuu al iluminarii care etaleaza intregul spectru de culori. Iluminarea poate fi sincronizata de asemenea si cu alte produse Logitech G – RGB.

Senzor optic precis si sensibil

Modelul G502 Proteus Spectrum detine cel mai puternic si precis senzor optic – PMW3366, pentru dobandirea unor performante si precizii de urmarire maxime, alaturi de tehnologia exclusiva Logitech G Delta (tehnologie ce ofera un inalt coeficient de directionare si tintire). Logitech G502 Proteus Spectrum detine de asemenea o anvergura DPI foarte mare, de la 200 la 12.000 fara acceleratie, fara efectul de smoothing si filtering si pixel rounding.

Balansul, butoanele, suprafata si greutatea ajustabile

Micile trucuri personale fac toata diferenta. Pentru un mouse potrivit, un gamer trebuie sa ajusteze centrul de greutate si echilibrul acestuia, adaugand cinci greutati a cate 3,6 grame in interiorul sau. Prin intermediul software-ului LGS (Logitech Gaming Software) puteti, de asemenea, incredinta diferite sarcini celor unsprezece butoane si taste programabile. Iar pentru o performanta optima, utilizatorii trebuie sa calibreze senzorul pe o suprafata cu caracteristici reflectorizante. Ajustarea in functie de suprafata ajuta la optimizarea intervalului dinamic al senzorului, pentru potrivirea proprietatilor mouse-ului in functie de suprafata, lucru ce duce la performanta si viteza ridicata si la minimizarea efectului de lift-off.

G502 Proteus Spectrum

Forma comoda si designul special

La prima atingere, modelul G502 Proteus Spectrum ofera o priza placuta datorita texturii sale cauciucate si a comenzilor comode. In plus, noul model ofera taste stanga-dreapta individuale, ce ofera o platforma rigida si stabila, in urma carora rezulta click-uri precise si durabile. Micro-intrerupatoarele mecanice de sub fiecare buton imbunatatesc viteza si precizia. Totodata, si rotita de derulare rapida cu cele doua viteze ofera o imbunatatire a derularii rapide pe paginile web si precizia functiei click-to-click.

Pret si disponibilitate

Logitech G502 Proteus Spectrum este sucesorul modelului G502 Proteus Core, cel mai bine vandut mouse de gaming din intreaga lume. Modelul G502 Proteus Spectrum va fi disponibil in magazinele de specialitate din Europa in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016 la un pret recomandat de 89,99 EUR.

Logitech G402, varianta anterioara a acestui mouse, poate fi cumparat de la eMAG, pretul lui fiind de 289 de lei (click pe link pentru a vedea pretul actualizat).