Dead Realm | Un joc ce prinde

Posted by

Dead realm este un joc lansat pe Steam pe data de 3 aug.2015, evoluand mult pana in prezent, fiind aduse foarte multe update-uri majore din partea Section Studios, creatorii jocului. Jocul a ajuns foarte popular pe Twitch si pe Youtube, chiar si in Romania

Acest multiplayer este un joc creepy, cu un mediu inconjurator foarte captivant, foarte apreciat de catre cei ce l-au jucat.

Te poti juca din postura unei fantome alese de catre tine sau in cea a unui om.

Atunci cand esti om, trebuie sa te ascunzi de catre fantoma intr-un loc sigur sau sa fugi de ea.In fata fantomei, in timp ce esti fugarit de catre aceasta ai un avantaj, deoarece stamina ta este mai vasta.Insa, in momentul in care te ia prin surprindere, iti poti utiliza unul (sau mai multe) dintre „decoy-urile” si „shieldurile” pe care le ai.Daca esti prins de fantoma…ei bine practic esti caput, iar si tu vei deveni un spirit al fantomei si o vei ajuta sa prindeti alti oameni.

Cand te aflii in ipostaza „ghost-ului” lucrurile sunt simple…Alergi dupa oameni iar cand ii prinzi, acestia iti devin spirite,  iar acestia te vor ajuta sa prinzi si alti oameni.

Jocul se termina atunci cand expira timpul sau fantoma, impreuna cu spiritele sale ii prind pe toti.

Pana in prezent,jocul a avut parte de foarte multe imbunatatiri in ceea ce priveste personajele, hartile si update-uri privind aspectul jocului.Are un gameplay foarte distractiv si este numai bun sa te distrezi alaturi de prieteni, fiind jucat de foarte multa lume iar acesta are foarte mult review-uri pozitive pe Steam, dand dovada de un joc ce a evoluat foarte mult de la stagiul primar pana acum.