Mici sfaturi care te pot ajuta in sesiunile de gaming !

In functie de jocul pe care doresti sa il joci si de feelingul pe care doresti sa il ai, tine cont de urmatoarele.

Dupa parerea mea, in functie de jocul pe care il joci ai nevoie de anumite periferice sau moduri de joc pe care sa le abordezi. Desigur, ma voi referii doar la jocurile in care mi-am petrecut mai mult timp.

In Counter Strike Global Offensive:

In Counter Strike Global Offensive de exemplu, in cazul in care joci competitive ai neaparata nevoie de o pereche buna de casti. Crede-ma, sunetul este foarte important. Nu doar ca te ajuta sa te concentrezi mult mai bine dar te si ajuta sa localizezi inamicii. In casual sau alte moduri in care joci mai relaxat poti juca si si pe boxe.

Un alt lucru care te ajuta in CS:GO este sa-ti personalizezi crosshair-ul. Personal, intru pe o mapa din workshop si mi-o customizez acolo. Sa nu uiti sa intrii in setari si sa iti reglezi luminozitatea imaginii putin mai mare decat cea default, asta te va ajuta sa vezi mai bine inamicii aflati in intuneric.

In Euro Truck Simulator 2:

Euro Truck este un joc foarte fun dupa parerea mea. Am ,,cheltuit” sa spunem aproximativ 400 de ore din viata in acest joc. Desigur, in modul Multiplayer. In ETS ai neaparata nevoie de un volan pentru a-ti spori experienta de joc. Ai nevoie de volan in sensul ca nu poti vira usor din tastatura si in curbe treci pe alta banda.

M-am descurcat si fara volan. Iti recomand sa joci in modul multiplayer. Nu este greu sa il instalezi. Intri pe Truckers MP, iti faci un cont pe site (cu acel cont te vei conecta si in joc la serverele lor) dupa care downloadezi programul de instalare el lui TruckersMP de pe site. Dupa ce instalezi TruckersMP, pornesti jocul, te conectezi cu contul creat anterior pe site (Cand te conectezi ai si o fereastra cu serverul pe care vrei sa intri. Alege europa 1/2, are ping-ul bun pentru zona noastra) si cam atat.

Acestea sunt cele mai jucate jocuri de catre mine. Imediat dupa ele ar urma Robocraft dar, despre acesta vom discuta in zilele urmatoare. Sper ca ti-am fost de ajutor cu aceste mici sfaturi.

Sarbatori fericite!