Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

Posted by

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed continua seria Need for Speed: Shift lansata in anul 2009. Cei de la Electronic Arts revin din nou in zona simulatoarelor auto si aduc noi imbunatatiri in cel de-al doilea joc Shift. De aceasta data, jucatorii au la dispozitie mai multe masini, insa tot nu se pot compara cu selectia de masini din celelalte jocuri concurente, precum Fortza Motorsport. Acesta este un mare dezavantaj, fiindca in Fortza Motorsport sau Gran Turismo ai la dispozitie o multime de masini foarte bune cu care poti concura, fata de Shift 2 unde selectia de masini este mult mai redusa.

In Shift 2 puteti face curse pe timp de noapte, iar un alt punct in plus, fata de primul joc al seriei, este helmet cam-ul. Acest helmet cam iti ofera posibilitatea sa traiesti o experienta asemanatoare cu cea pe care o traiesc pilotii de curse. Desi pare interesant, acest sistem este de multe ori destul de confuz si dezorientant, fiindca helmet cam-ul se indreapta automat in directia virajelor si a adversarilor care se apropie de masina ta. De recomandat este tot camera clasica, cu ajutorul careia vei putea sa vezi atat masina ta, cat si pista de cursa, fara niciun fel de problema.

Jocul are o grafica bogata in detalii, iar performanta este una satisfacatoare. In ceea ce priveste tunning-ul masinilor, ai mai multe optiuni la dispozitie fata de primul joc, astfel incat sa iti tunezi masina exact pe placul tau. Pe langa tuning sunt puse la dispozitie, special pentru soferii profesionisti, o serie de piese suplimentare ce ajuta la o performanta mai buna a masinii.

O problema pe care oricine o poate sesiza rapid este cea a controlului de la tastatura. Masina nu se poate controla foarte bine de la tastatura, asa ca iti recomand sa incerci un gamepad analogic sau volanul cu pedale.

One comment

  1. Unul dintre putinele jocuri din categoria „Racing”, care ma impresioneaza la fel de tare de fiecare data cand il joc. Imi place sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou in lumea jocurilor video, chit ca sunt constient de faptul ca uneori pierd prea mult timp cu astfel de activitati extra. Sper sa reusesc sa imi fac un program strict, pentru ca de multe ori am tendinta de a exagera cu jocurile online, in detrimentul unor activitati care urgenteaza. Oricum, momentan o sa optez si eu pentru aceasta versiune a jocului Need For Speed, tocmai pentru ca este mult prea convingatoare postarea ta!

Comments are closed.