Pasionatii de adrenalina vor avea parte de o noua experienta prin intermediul noului F1 2021

Posted by

Cei de la compania Electronic Arts impreuna cu cei de la Codemasters au anuntat ca vor lansa un nou joc de Formula 1, denumit si F1 2021. Acest nou joc se vrea a fi o noua experienta a ceea ce inseamna lumea curselor, avand in vedere ca acest joc va fi lansat vineri, pe data de 16 iulie, 2021. Acesta va include echipele, pilotii si circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA din 2021.

De asemenea o buna parte din jucatori vor putea observa noi moduri prin care se pot bucura de emotia competitiei la un nivel superior al sporturilor cu motor si de asemenea vor avea parte si de o noua poveste captivanta in Story mode. La toate acestea mai adaugam si un Career mode ceva mai extins avand optiunea pentru doi jucatori si cu trei noi circuite, dintre care: Portimao, Imola si Jeddah, acestea fiind disponibile sub forma de continut gratuit post-lansare pentru toti jucatorii.

Ba mai mult decat atat trebuie sa spunem ca jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2021 este de fapt si de drept primul joc publicat de catre EA SPORTS si totodata va fi disponibil la nivel global pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One si PC via Steam. Pe de alta parte noua poveste va purta jucatorii intr-o calatorie memorabila, acest lucru intamplandu-se pe masura ce vor promova in Formula 2 si au sansa sa vada lumea din Formula 1.

De altfel se experimenteaza stilul de viata atat pe circuit cat si in viata personala cu tot ceea ce inseamna emotie, rivalitati, dar si devotament, care sunt necesare pentru a putea concura la un astfel de nivel inalt cum este si Formula 1. In alta ordine de idei noul joc de F1 2021 aduce noi experiente si in ceea ce consta modul Career, ceea ce le permite tuturor jucatorilor de toate nivelurile sa concureze si multe alte lucruri interesante pe care le veti descoperi odata ce Formula 1 2021 va fi lansat.

Si tot aici aducem in discutie faptul ca pentru prima data F1 2021 va fi lansat si pe Xbox Series X/S si PlayStation 5 oferindu-le jucatorilor o experienta vizuala inedita, dar si un timp de incarcare mult mai bun. Asadar nu ratati lansarea acestui nou joc, F1 2021.