Grind Legends – actiune de circuit fara precedent: Blockbuster Story Mode, Race Creator, Noi Locatii Globale si Moduri de Cursa

Posted by

Pe data de 22 iulie anul curent, cei de la Codemasters impreuna cu cei de la Electronic Arts Inc. au anuntat – GRID Legends, care se vrea a fi o experienta de curse care sa imbine atat actiunea sporturilor cu motor, cat si o gama variata a acelor curse cu o narativa imersiva, astfel incat jucatorul sa fie transpus in mijlocul actiunii.

Ba mai mult decat atat, noul GRID Legends va va oferi noi experiente incitante si nemaivazute si pe circuitele rutiere, dar si pe acele circuite stradale. Amintim faptul ca acest joc dispune si de un creator de curse, care le va permite tuturor jucatorilor sa aleaga cu privire la autovehiculele din clase mixte, dar si sa concureze pe toate circuitele, inclusiv pe acele circuite din noile locatii cum sunt Londra, Moscova si altele.

Ceea ce ar trebui sa stie iubitorii acestui joc este faptul ca noul GRID Legends va fi lansat in anul 2022 atat pentru Xbox Series X/S si PlayStation 5, cat si pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Ceea ce aduce nou seria legendara GRID World este faptul ca jucatorii sunt protagonistii unui documentar care se realizeaza in fiecare moment, atat pe pista, cat si in afara acesteia. De asemenea GRID Legends aduce experiente dramatice pe fiecare portiune din circuit.

Jucatorii se pot bucura de mai mult de 130 de circuite, printre care amintim si de pistele care sunt inspirate din realitate, precum Brands Hatch sau Indianapolis. Nu lipsesc nici circuitele stradale emblematice cum ar fi San Francisco, Paris, dar si altele.

Totodata jucatorii au ocazia sa concureze si sa imbunatateasca peste 100 de modele de masini, de la autovehicule clasice si pana la masini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks. Mai multe informatii cu privire la acest joc gasiti pe site.