EA SPORTS celebreaza 22 de zile de la lansarea celui mai popular joc video sport din lume: FIFA 22

Posted by

Compania care lanseaza jocuri video pe banda spune despre FIFA 22 ca este deja printre cele mai bune jocuri din istoria EA SPORTS. Mai exact pana la acest moment, cea mai noua editie FIFA a fost jucata in mai mult de 200 de tari din intreaga lume, avand o medie de 89 milioane de meciuri jucate pe zi.

Astfel incat pana acum sunt in total 2,1 miliarde de meciuri si 46 trilioane de minute jucate, acestea fiind echivalentul a mai mult de 87,8 milioane de ani petrecuti in joc. Bineinteles tot compania mai spune ca jucatorii au marcat pana in prezent peste 5 miliarde de goluri.

Caracteristici definitorii pentru EA SPORTS FIFA 22 sunt legate de cei peste 17.000 de jucatori, mai mult de 700 de cluburi, 100 de stadioane si evident peste 30 de ligi profesioniste de fotbal la care trebuie sa mai adaugam si faptul ca acest joc este singurul loc in care utilizatorii se bucura si au parte de competitii emblematice asa cum sunt: UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores si CONMEBOL Sudamericana.

Prin urmare in modul Career, EA SPORTS FIFA 22 a inregistrat aproximativ 3,1 milioane de noi cluburi personalizate, si care au fost create prin functia Create Your Club de cei 2,1 milioane de jucatori care fac parte din comunitatea de fani ai acestui mod de joc. Pe de alta parte in modul de joc Pro Clubs s-au jucat mai mult de 57,7 milioane de meciuri avand peste 326.000 de avatare feminine, care s-au tot creat. Iar in ceea ce priveste modul VOLTA FOOTBALL s-au creat 1,5 milioane de avatare si au fost jucate aproximativ 21 milioane de meciuri, si peste 11,2 milioane de persoane au jucat si jocurile Volta Arcade.

Un lucru de notat este faptul ca FIFA 22 este dezvoltat de EA Romania si EA Vancouver si de asemenea este disponibil la nivel global pentru PlayStation 5, Microsoft Xbox Series X|S, PC via EA App, Origin si Steam, Google Stadia, PlayStation 4 si Xbox One. De altfel editia FIFA 22 Legacy va fi disponibila pe Nintendo Switch, ba mai mult decat atat puteti afla mai multe informatii despre toate noutatile ce tin de joc pe PRESS.EA.COM.

Asadar lansat la data de 1 octombrie, FIFA 22 ofera jucatorilor posibilitatea de a avea parte si de a experimenta HyperMotion, tehnologia revolutionara de joc pe terminale precum PlayStation 5, Xbox Series X | S si platforma Stadia. Ba mai mult decat atat se aduc inovatii in toate modurile de joc, inclusiv in acele turnee arcade VOLTA FOOTBALL, FIFA Ultimate Team Heroes, dar si multe altele.