Razer extinde gama de produse pentru PLAYSTATION 5 cu noile casti KAIRA PRO si KAIRA

Posted by

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de catre gameri la nivel mondial a lansat de curand casti fara fir si mai mult decat atat prima pereche de casti wireless pentru PS5 avand o tehnologie aparte, mai exact este vorba despre tehnologia de feedback haptic inteligent Razer HyperSense. Cat priveste designul acestor noi periferice este bazat pe cel cunoscut deja, pe scurt se pot observa nuante de alb, negru si cu bine-cunoscutele accente albastre.

De altfel castile Kaira se potrivesc perfect cu designul contemporan si modern, avand in vedere caracteristicile consolelor PlayStation 5 si controllerelor wireless DualSense. Ba mai mult decat atat cei de la Razer au mai anuntat si Razer Quick Charging Stand care va completa PS5 DualSense Wireless Controller, indiferent de culoarea controllerelor detinute de utilizator.

Kaira Pro

Noul Razer Kaira Pro Dual Wireless Headset are parte de tehnologia de feedback haptic care ofera o experienta captivanta de utilizare a consolei. De asemenea este si prima pereche de casti fara fir care a fost dezvoltata de catre Razer pentru PlayStation 5 si care incorporeaza tehnologia Razer HyperSense.

Aceasta fiind o tehnologie haptica inteligenta care ofera acea experienta deosebita si care poate sincroniza sunetele redate cu cele din difuzoare. De altfel noile casti Razer Kaira Pro sunt echipate si cu difuzoare Razer TriForce Titanium de 50 mm, astfel incat sa ofere o claritate audio, dar si un maximum de confort, chiar daca acest lucru se va face pe durata partidelor de joc prelungite.

Prin urmare castile sunt echipate si cu microfonul detasabil Razer HyperClear Supercardioid Mic pentru o comunicare impecabila intre membrii echipei. Acesta are capacitatea de a garanta o captare precisa a vocii in timp ce filtreaza si zgomotul ambiental. Bineinteles pentru un maximum de confort castile mai beneficiaza si de un microfon incorporat, ideal pentru a folosi castile Kaira Pro si cu alte dispozitive mobile conectate prin Bluetooth.

Iar acest lucru se intampla datorita Dongle-ului de 2.4 GHz USB-C Razer, care face posibila compatibilitatea si conectarea nu doar cu PS5, ci si cu PS4, si orice PC echipat cu un port USB-C sau USB-A (avand in vedere ca acest USB-A este inclus in pachet).

Caracteristicile importante pentru Kaira Pro

  • Razer HyperSense este o tehnologie haptica inteligenta cu scopul de a avea parte de o experienta captivanta;
  • Difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm care iti garanteaza o performanta audio de top;
  • Microfon detasabil Razer HyperClear Supercardioid;
  • Razer SmartSwitch pentru a putea comuta intre modurile de functionare de 2.4 GHz si Bluetooth;
  • Sistem de iluminare Razer Chroma RGB, care se poate personaliza prin aplicatia mobila Razer Chroma RGB;

Pentru mai multe informatii cu privire la aceste noi casti Razer Kaira Pro puteti accesa link-ul urmator.

Castile Razer Kaira

Gama de casti dedicate pentru PlayStation 5 a fost completata si de noile Razer Kaira Dual Wireless Headset. Utilizatorii se pot bucura de un maximum de fiabilitate datorita Razer SmartSwitch indiferent daca prefera consola sau alte dispozitive mobile. De altfel Razer SmartSwitch permite cu usurinta comutarea intre modurile de functionare pe 2.4 GHz si Bluetooth.

Caracteristici importante ale castilor Razer Kaira

  • Difuzoare Razer TriForce Titanium de 50 mm pentru performanta audio de top;
  • Microfon Razer HyperClear Supercardioid;
  • Razer SmartSwitch pentru comutarea intre modurile de functionare de 2.4 GHz si Bluetooth;

De altfel cele doua noi modele de casti, Razer Kaira si Razer Kaira Pro, se alatura celor lansate in septembrie 2021, Razer Kaira X. De asemenea Razer a mai anuntat si Razer Quick Charging Stand, avand in vedere ca noile concepte se potrivesc perfect cu nuantele oficiale disponibile pentru controllerele PS5 DualSense Wireless. Razer Quick Charging Stand va ofera o incarcare completa a controller-ului in mai putin de trei ore, acesta fiind disponibil in nuante de alb, negru si rosu.

Pret si disponibilitate

Castile Razer Kaira Pro sunt disponibile la precomanda pe Razer.com, dar si in oferta partenerilor retail incepand cu data de 30 noiembrie anul curent, iar livrarile se vor face incepand cu luna decembrie a acestui an. De altfel pretul pentru o astfel de pereche de casti este de 219,99 euro.

In ceea ce priveste castile Razer Kaira ele au un pret de 109,99 euro si sunt disponibile in acest moment pe Razer.com si in oferta partenerilor retail. Cat despre Razer Quick Charging Stand acesta are un pret de 59,99 euro si este disponibil acum pe Razer.com si in oferta partenerilor retail.