Pentru pasionatii de jocuri o noua provocare in campania ROG Forum Battleground

Posted by

Te numeri printre adevaratii pasionati de jocuri si te consideri un gamer adevarat? Daca da, eu vin sa-ti impartasesc o noua provocare pentru tine. Pentru cei ce nu stiau inca se pot inscrie in campania ROG Forum Battleground Community, unde ai posibilitatea de a castiga diverse premii puse in joc.

Aceasta campanie se va desfasura in doua etape. In prima etapa este bilunara si tot ce trebuie sa faci este sa participi la diverse activitati propuse de organizatori. Iar in cea de-a doua etapa sunt puse la bataie premiile mari ale campaniei  ROG Forum Battleground, premii ce constau in:

  • premiul I – Desktop ROG G20;
  • premiul II – Monitor de gaming ROG Swift PG248Q;
  • premiul III – Casti de gaming ROG Centurion 7.1;
  • premiul IV – Placa grafica ROG Strix GTX 1050 Ti OC;
  • premiul V – Tastatura de gaming ROG Claymore;
  • premiul VI – Mouse de gaming ROG Spatha Wireless/Cablu ;

Pentru a putea participa la prima etapa trebuie sa urmezi toate instructiunile si sa participi la toate activitatile, ocazie cu care vei putea fi selectionat pentru tombola de la finalul fiecarui topic. Pe de alta parte castigatorii vor fi anuntati pe site-ul ROG.

Tot acolo veti gasi si indicatii, dar si pasii pentru a va putea inscrie in aceasta competitie dintre gameri. Prima tema din acest concurs este vorba despre – batalia Meme-urilor LoL (League of Legends)! Daca sti cate ceva despre acest joc atunci treaba-i gata.

Transforma intr-o imagine meme ideea ta legata de jocul League of Legends si inscrie-te in lupta pana pe data de 24 noiembrie 2016, ora 14. Bineinteles ca aceasta batalie a imaginilor „meme” poate fi urmarita pe aceasta adresa.

Asadar urmatoarele cerinte pentru viitoarele batalii vor fi anuntate din timp. Spre exemplu pentru batalia cu nr. 2 se va anunta pe 17 noiembrie, pentru batalia cu nr.3 se va anunta pe 01 decembrie, pentru cea cu nr.4 se va anunta pe data de 15 decembrie.

Ceea ce trebuie sa mai stiti voi este faptul ca aceasta competitie se desfasoara pana pe data de 04 ianuarie 2017. Pana la o noua competitie – spor la inscrieri!