penn zero de colorat

Penn zero de colorat un joc dedicat prichindeilor

Posted by

Dragi mamici la ce joc pe calculator va lasati prichindeii? Sau mai bine spus sunteti de acord ca ai vostri copilasi sa aiba cateva minute/ore de stat in fata calculatoarelor? Sunt mamici care nu am nimic impotriva cu acest lucru, dar mai stiu si mamici care ar face orice altceva decat sa-si lase copii in fata televizorului sau a calculatoarelor.

Spre exemplu unul dintre cele mai utilizate jocuri ce permite copiilor sa-si dezvolte creativitatea este Peen Zero de colorat. Denumirea nu este una prea pompoasa, ci este vorba despre personaje din desene animate pe care copiii le pot colora asa cum isi doresc.

Cat despre mamici ar fi incantate sa le stimuleze creativitatea si joaca copiilor in cele mai placute moduri fara sa le afecteze sanatatea sau sa lase plictiseala sa intervina. Jocul Penn Zero de colorat pentru juniori este relativ un joc nou el fiind adaugat pe internet in data de 30 iunie anul curent la ora 18.00.

In fiecare zi jocul este completat cu noi personaje pe care copilul tau sa le coloreze asa cum doreste, cum isi imagineaza si bineinteles asa cum isi percepe el unul sau toti eroi sai preferati. Mai mult decat atat nu este nevoie sa lasi copilul foarte mult timp in fata calculatorului, ci il poti supraveghea si bineinteles ii poti da o mana de ajutor atunci cand nu stie sau se impiedica in propriile idei.

penn zero de colorat
penn zero pentru prichindei

Chiar daca la inceput o sa fiti convinse ca Penn Zero de colorat este un joc plictisitor si banal, nu este deloc asa. In timpul jocului veti avea parte de cele mai frumoase surprize atat voi cat si micutii. Atfel copilul nu va avea timp de plictiseala sau sa fie tentat pentru a incerca si altceva sau pur si simplu sa plece din fata caculatorului.

Mamici aveti grija de copiii vostri si nu lipsiti din jocurile lor cel putin in prima lor etapa de viata.