dishonored 2

Cand apare DISHONORED2?

Posted by

Acest articol il voi scrie mai mult pentru pasionatii de Dishonored, cat si pentru cei care par atrasi de acest joc, dar nu stiu prea multe despre el. Cum probabil stiti deja in curand se va lansa pe piata si Dishonored2. Am sa va aduc la cunostinta si data exacta, dar o voi face pe parcursul acestui articol.

Pentru cei care nu stiu Dishonored este realizat de studiourile Arkane cu ajutorul celor de la Bethesda Softworks. Pentru prima data a fost lansat in octombrie 2012 si s-a putut juca pe PC, PlayStation 3 si bineinteles pe Xbox 360. Este un joc ce combina actiunea cu aventura fiind inspirat din filmul cu acelasi nume in anul 1931.

In mare parte jocul se axeaza pe intamplarile lui Corvo Attano, dar si incercarea acestuia de a se razbuna pe cei care i-au facut rau. Prin urmare ar fi mult mai usor daca v-ati uitat la film si l-ati urmarit. Cat despre joc Dishonored2 se anunta a fi de doua ori mai interesant decat primul datorita motorului grafic nou de care dispune, dar si de posibilitatea de ati alege personajul cu care vrei sa joci.

Cu siguranta persoanele atrase de acest joc au foarte mari asteptari de la acesta. Si pentru ca mai devreme am spus ca va voi spune cand va fi lansat pe piata, ei bine acesta se va putea juca din data de 11 noiembrie anul curent.

Mai trebuie adaugat si faptul ca fiecare personaj dispune de abilitati speciale, iar aici ma refer la cele doua personaje principale Corvo Attano si fiica acestuia, imparateasa Emily Kaldwin. Si pentru ca v-am facut curiosi de lansarea seriei 2 al acestui joc am sa va las mai jos demo-ul.

https://www.youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU