Sol Republic Tracks Ultra V12 | Dai un ban da… il dai degeaba

Posted by

Am observat ca din ce in ce mai multi gameri, profi sau amatori, nu isi cumpara casti dedicate pentru gaming, ci prefera sa aleaga casti ce pot fi utilizate si in alte moduri (lucru pe care il inteleg si il susutin).

Zilele aceastea am avut ocazia sa testez o pereche de casti care pentru bugetul unui cetatean roman se pot numi scumpe si anume SOL Republic Tracks Ultra V12, o pereche de casti ce se vrea a fi high-class din toate punctele de vedere.

 

Sincer cand le-am scos din case am fost impresionat de design si dupa cate reclame am vazut si ce personalitati le folosesc am zis trebuie sa fie WHOA!!!

Trebuie mentionat ca banda cred ca este indistructibila, la modul ca am inceput sa trag de ea sa o intorc de 2 ori si nimic, nici un sunet, dar in cazul in care te chinui atat de tare incat sa reusesti sa o rupi, banda se poate inlocui , la fel si firul cu control de volum si microfon si pentru aceasta trebuie sa dau un + castilor.

 

tracksultra3tracksultra1

Acum… sa dam cartile pe fata! Cum le-am pus pe cap, le-am dat jos crezand ca le-am pus invers si din acea cauza nu stateau foarte bine pe urechi, dar surpriza, nici invers nu stateau. Aceste casti se recomanda a fi pentru DJ, iar un DJ are nevoie sa ii fie izolat sunetul de catre casti ceea ce SOL Republic Ultra V12 nu sunt in stare sa faca! Deci Steve Aoki si deadmau5 cred ca le leaga cu banda adeziva de cap, dar ce conteaza cand vin banii.

Bine, acest lucru poate nici nu intra in preferintele gamerului, dar a trebuit sa mentionez.

Se spune ca folosesc un „motor de sunet” numit V12 care ar trebui sa iti dea un bass puternic si inalte clare. Pai sa vezi ca defapt si cand apesi pe ele te rogi sa te izbeasca un bass puternic, dar nimic!

Pe scurt… dai $179.99 si primesti pe dreacu sa le ia de casti infecte! ­čśÇ Multa bafta fani SOL Republic, o sa revin zilele acestea cu un review despre niste casti cu adevarat bune: Sony MDR-V55!

2 comments

  1. Ce tulburare een desittanea lor, een tine, propor┼úiile precumpe2nde, cauza pute2nd fi ate2t een─âuntru ce2t ┼či een afar─â foarfeca de gr─âdin─â ar putea preabine s─â locuiasc─â een structur─â, dar ar fi cumva saturat─â de solicit─âri.Am v─âzut, da, ce eencercat ai fost, ┼či ce eente2mplare cu te2lc c─â toate astea nu s-au petrecut unei materii dinainte obosit─â iar s─â tai unsubmarin asta da eencumetare vital─â.Salut─âm ┼×oseta ┼či t─âi┼čul umerilor ei!

Comments are closed.