Stick Hero , un alt joc enervant!

Posted by

Dupa Floppy Bird, un joc de care sunt 100% sigur ca 99% din tinerii romani au auzit cu siguranta, in Google Play Store apare inca un joc care te face sa realizezi ca sunt mai mult de o infinitate de injuraturi si moduri de a o face! Va prezint Stick Hero!

Stick Hero este un joc minimalist, cu un minim de grafica si alte cele, le care l-am gasit la fel de enervant ca si Floppy Bird sau Circle, dar spre deosebire de Floppy Bird, nu te obliga sa dai tap-uri continue pe ecranul telefonului pentru a tie vreo chestie in aer. Nu, Stick Hero te obliga sa folosesti si iti testeaza intr-un fel „ochiometrul” (vorba unui blogger) la modul ca trebuie sa apesi si sa tii apasat pe ecran atata timp cat e nevoie pentru a mari „un bat” pe care sa treci peste niste hauri! Eeeee, si sa vezi ce injuri de toata saorma din lume cand vezi ca ai depasit cu un pixel spatiul si ai picat in alta gaura!

Chiar daca e enervant jocul imi place si mi se pare interesant, acum ba chiar am niste linii desenate cu carioca pe touch-screen-ul telefonului cand ma joc. Dati-i o sansa, Google Play: Stick Hero, e free, iar cel mai rau lucru care se poate intampla e sa iti strici telefonul, brand-new, cumparat recent, de nervi.