Operation Flashpoint: Red River

Posted by

Am jucat Operation Flashpoint: Red River acum ceva timp si pot sa spun ca e un joc destul de bun, cu cateva exceptii.

Operation Flashpoint Red River este un shooter tactic co-op doar că… făcut pentru single player, povestea jocului fiind data de un conflict armat intre marina americana si „tajikistanezi” (nu sunt sigur ca asta e cuvantul corect), firul poveștii urmărind un grup de soldați americani și comandantul lor “Kirbi” (tu). Ca și jucător poți alege între 4 clase și anume: rifleman, scout, grenadier și auto-rifleman, fiecare având propriile arme și abilități.

Ca spuneam de exceptii, dupa cinematicul mortal, prima misiune iti face un scurt training si apoi esti nevoit sa te urci intr-un nenorocit de Jeep si pornesti la drum, un drum atat de plictisitor incat pe mine mai avea putin si ma facea sa renunt la joc. Din pacate, de aceste drumuri lungi cu masina ai parte pe tot parcursul jocului (la astfel de drumuri eu ma duceam sa imi iau de mancare de la frigider).

Ce am remarcat, grafica bunicica, jocul are o oarecare doza de realism si ceva „chestii” speciale care apar in foarte putine alte shootere, „chestii” ca trusa de prim ajutor care te scapa pe tine sau coechipieri de la deces. Mi s-a parut totusi ciudat alegerea controalelor, gen pentru meniul de comanda producatorul a ales tasta „Caps Look” care nu mi se pare a fi cea mai buna alegere. Nu am incercat dar cred ca se pot modifica din setari aceste taste.

Da o sansa jocului si cumpara-l de pe eMag.ro!

Trailer Operation Flashpoint: Red River:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xdXPXIMumcw&w=560&h=315]