Call of Duty: Heroes pe Android

Posted by

Astazi parasim PC-urile si laptopurile si ne mutam mai mult atentia spre device-urile mobile.

Am realizat ca majoritatea suntem dependenti de telefoane mobile si tablete si pentru ca sunt nelipsite din buzunare sau genti am zis sa vin cu un joc care sa ne ocupe timpul liber si anume Call of Duty: Heroes (o conexiune la internet este necesara).

 

Cu toate ca e mult diferit fata de versiune pentru PC si pare a fi mai mult strategie mergandu-se pe ideea Clash of the Clans, Call of Duty: Heroes pentru Android vine cu multe chestii interesante, lasandu-te sa iti asezi singur baza, comanzi trupe si sa cresti nivelul caracterelor dar se trece putin si la FPS in anumite misiuni, lucru care mie imi place.

call-of-duty-heroes-ios-1cod-heroes-gunship-1024x768

Si ghiciti ce: e FREE! Dar pentru ca cei ce la Activision trebuiau si ei sa scoata banii cumva, au pus ceva iteme si achizitii in-app cu bani (reali, RON).

 

Vreti sa dati o sansa Call of Duty: Heroes pentru Android? Il poti descarca de aici. Si nu uitati ca este disponibil si pe iOS si Windows Phone.

Deasemenea lasa-ne parerea ta intr-un comentariu!

 

One comment

  1. Cum mut jocul de pe un telefon (Galaxy S4) pe un alt telefon (Huawei P9 lite) fara sa pierd nivelul la care am ajuns?

    Multumesc frumos pentru raspuns.

Comments are closed.