Top 5 jocuri vechi care trebuie rejucate!

Posted by

Va mai aduceti aminte de jocurile copilariei?

Acele jocuri care la acea vreme erau incredibile si nu va mai puteati satura de ele? Ei bine azi v-am pregatit o lista cu cele mai bune 5 jocuri pe care le-am jucat acum mult timp si pe care vreau sa le mai joc o data!

   5) Need for Speed Underground II

530583

Ei bine mie mi-a placut mult acest joc, in special datorita faptului ca iti puteai customiza masina dupa bunul plac, piesa cu piesa. Copertile de reviste… Per total dragut!

   4)Medal of Honor Allied Assault

medal

Singurul joc din serie care a primit expasion-packs, Allied Assault te trimite direct in 1945 pe coasta Frantei, in mijlocul WWII, D-day.

   3)Halo

Halo_-_Combat_Evolved_(XBox_version_-_box_art)

Pai pana la Halo Combat Evolved nu jucasem nimic cu extraterestrii si chestii. Si pot pune ca am inceput in forta. Jocul te prinde rapid, dupa prima misiune (care sincer e cam seaca), nu o sa te mai saturi de el.

   2)Need for Speed Most Wanted 2005

maxresdefault

Cred ca toti l-am jucat, pe unii i-a prins, pe altii nu, pe mine m-a prins si nu m-a lasat pana la sfarsit. Povestea iti atinge putin mai mult orgoliul si sigur ai sa zici: „Nu ramane asa!” si tocmai din acest motiv o sa continui sa te joci pana treci de Blacklist 15 si il invingi pe Razor si iti iei masina inapoi, iar mai apoi poate o sa ai impresia ca si mine ca nu prea a meritat si ca masina cu care l-ai invins pe Razor e mult mai buna sau poate nu. Exceptand chestia asta NFS MW (2005) este un must play!

   1)Clive Barkers Undying

undying-original-pic

DA!… Jocul asta a avut de toate de la chestii amuzante, la SF, la horror. L-am jucat impreuna cu niste amici pe parcursul unei veri si pot sa spun ca mai aveam putin si faceam pe noi cand ne aparea in fata cete o fantoma sau te mai miri ce. Cu toate ca e vechi pot doar sa spun ca e un joc care trebuie neaparat jucat.