5 jocuri de top care nu ar trebui sa iti lipseasca

Posted by

Pentru ca nu imi permit mereu toate jocurile care mi le doresc bine inteles ca mereu caut jocurile la „oferta” . Poate pare o chestie de fete, pentru ca numai ele urmaresc reducerile, dar din lipsa de „putere” sunt sigur ca toti suntem cu ochii in patru dupa jocurile mai ieftine.

Fie ca esti un fan al gaming-ului pe console PlayStationXbox sau PC (cazul meu),am pregatit o lista de jocuri care mi-au atras atentia si planuiesc sa le am. Asa ca „am dat o fuga pe eMag.ro si uite ce am gasit:

1) Assassins Creed Unity

Assassin's_Creed_Unity_Cover

Da, pai, stiu ce am zis si nu am inceput tocmai bine, dar cine ar putea spune ca nu vrea acest joc.

Scurt, Paris, 1789. Revolutia Franceza transforma un oras, odata magnific intr-un loc de teroare si haos.Aceeasi poveste, un incepator pe nume Arnoe devine maestru in artele asasinarii, strazi pietruite care devin rosii de sangele celor care indraznesc  sa se ridice impotriva aristocratiei opresive, revolta trebuie sa reuseasca.

Cu alte cuvine daca ai jucat vreodata Assassins Creed si te-a atras, Assassins Creed Unity e un must have!

Poti cumpara jocul de aici: PCPlayStation 4Xbox One

2) Dead Rising 2

Dead-rising-2-cover

Revenind, Dead Rising 2 e un joc amuzant, bazat cred pe 28 Days Later, mall, zombies, arme, drujbe, sange pe peste tot, dragut!

Poti cumpara jocul de aici: PC, PlayStationXbox

3) Tomb Raider

1tomb-raider-cover-e3-2011

Grafica, Lara Croft care e mai buna ca niciodata, ce as putea dori mai mult. Povestea putin schimbata, Lara fiind o tanara neajutorata dar cu multe resurse, naufragiata pe Dragon’s Triangle, se chinuie sa supravietuiasca. Inca un joc pe care intentrionez sa il am!

Poti cumpara jocul de aici: PC, PlayStation, Xbox

4) Medal of Honor: Warfighter

46922-medal-of-honor-warfighter

Desi ultimul dupa cum am spus si in scurtul review MoH | Un iz de Fail, tot as vrea sa incerc ultima aparitie din serie! Din ce am prins din descrierea de pe eMag.ro, Medal of Honor: Warfighter te incalta in cizme de razboinic pentru cele mai pregatite si calificate misiuni impotriva terorismului. Poti reprezenta scutul de aparare al tarii in Special Operations Forces, pe campul de lupta in campania multiplayer. Cei mai buni dintre voi se pot razboi acum in competitia online.

Poti cumpara jocul de aici: PC, PlayStation, Xbox

5) Grand Teft Auto V (Five)

actual_1364906194

Siii… am sarit iar calul cu pretul dar, DA! Adica e jocul pe care toti l-am asteptat si prin bunavointa Celui de sus a aparut si in versiunea pt PC (Yaaaa!) Cam scump la prima vedere dar cred ca o sa merite. Ramane de vazut…

Poti cumpara jocul de aici: PlayStation 4, Xbox One