Assassins Creed: Unity e gratuit până pe 25 aprilie

Posted by

Dacă ești un împătimit al seriei Assassins Creed cu siguranță ai auzit de Unity, unul dintre titlurile de succes ale Ubisoft. Jocul este oferit gratuit și poate fi descărcat până pe data de 25 aprilie, rămânând pentru totdeauna în galeria ta personală de jocuri de pe Uplay. Dezastrul din Paris i-a făcut pe cei de la Ubisoft să ofere gratuit acest joc, fiind vorba despre o clădire veche de 900 de ani ce a rămas în istorie dar care din păcate a ars în urma unui incendiu.

În jocul Assassins Creed Unity acțiunea se desfășoară în Franța, loc în care o să puteți admira în toată splendoarea sa catedrala Notre Dame. Multe dintre misiunile jocului se petrec în catedrala Notre Dame, este unul dintre cele mai bune titluri din seria Assassins Creed pe care am apucat să le joc în ultima perioadă. În trecut nu am fost atât de atras de istoria Franței, însă acum îi acord timp atât pentru misiunile interactive și explorare.

Assassins Creed Unity este unul dintre titlurile care te țin tot timpul cu sufletul la gură, scenariu după scenariu te fac să vrei să descoperi mai mult, poți pierde ore întregi la o misiune dacă nu îi dai de cap din prima și te poți bate cu o grămadă de inamici. Ca în fiecare joc inamicii sunt gărzile, iar principala ta misiune de asasin este să omori o persoană importantă din stat și nu numai, însă ceea ce poate fi un challenge important este să nu omori pe nimeni altcineva cu sabia decât pe cel care îți este țintă. Pentru realizarea acestui joc s-au investit sute de ore și luni de creație, multe aspecte arhitecturale te fac să te simți ca în Franța, până și stilul de luptă este asemănător cu cel al armatei de la acea vreme.

Când o astfel de clădire cu o importanță imensă în istorie se pierde pe hartă, cu mari șanse de a nu mai putea fi refăcută este bine ca măcar să poată fi explorată într-o lume 3D. 
Caroline Miousse este unul dintre artiștii care au recreat în joc construcția, marea provocare a fost să o facă să arate ca în acea perioadă.