Comic Con 2016 are distractia asigurata

Posted by

Am anuntat zilele trecute evenimentul ce va avea loc in cadrul Romexpo, Bucuresti, anume cea mai mare conventie de gaming din tara, East European Comic Con, din perioada 27-29 mai. Tot ESL Arena, ca si anii trecuti, va fi responsabila cu animarea atmosferei, fiind cel de-al 4-a an consecutiv in care se ingrijeste de acest aspect.

Campionii acestui sezon cu numarul trei vor fi anuntati la acest eveniment, pe scena din cadrul ESL Arena, fiind desemnati de South East Europe Championship. Vor fi organizate si turnee de amatori chiar la standurile partenerilor ESL si ale dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Nu in ultimul rand, si la standurile publisher-ilor se vor tine numeroase turnee destinate amatorilor. Vizitatorii se vor delecta cu concursuri de cosplay si cu meciuri demonstrative, deci va fi interesant si distractiv.

Printre atractiile de la eveniment, vom avea parte de o zona special amenajata si dedicata jocurilor din anii `90, denumita Zona Retro, parte gandita si organizata tot de ESL. In cadrul ei puteti gasi periferice si calculatore tip HC, console functionale, care vor putea fi si admirate, dar si testate pe intreaga durata a conventiei.

comic con 2016

Daca pana acum nu au participat la un eveniment de acest fel, militarii Armatei Romaniei s-au gandit sa ia parte, in premiera in tara, la o conventie de gaming. Si pentru ca altfel nu se putea, daca tot avem invitati noi, la standul Ministerului Apararii Nationale, cei ce viziteaza vor admira echipamente militare, tehnici militare, uniforme, dar si o expozitie de machete navale. In afara zonei unde veti gasi standurile, o sa puteti admira pe Humvee, vehiculul multirol denumit astfel, dar mai putin cunoscut publicului sub numele de HMMWV, vehicul din dotarea Fortelor pentru Operatii Speciale. Aceasta este, defapt, piesa de rezistenta care va atrage privirile tuturor celor care vor fi prezenti. La Comic Con 2016, militarii si membrii Fortelor Navale Romane (FOS) vor reprezenta Armata Romaniei.

Cei interesati intr-un astfel de eveniment, cu siguranta vor fi incantati atat vizual, cat si auditiv, pentru ca vor avea parte de momente unice si memorabile.