Corteva Agriscience devine sponsor principal al competiției de gaming Farming Simulator League

Posted by

Corteva Agriscience invită tinerii pasionați de domeniul agricol să participe la Farming Simulator League (Liga Simulatoarelor Agricole). Farming Simulator a fost lansat în anul 2004 și a reușit să obțină în timp titlul de cel mai bun simulator agricol, având peste 15 ani de evoluție atât grafică cât și gameplay. Jocul este recomandat mai ales celor pasionați de ramura domeniului agricol și celor care își doresc să își administreze propria fermă, să își sporească veniturile și să își gestioneze angajații.

Sezonul 2019 – 2020 Farming Simulator League are ca sponsor principal compania Corteva Agriscience, produsele companiei fiind premiile speciale acordate celor mai buni fermieri digitali. Jucătorii vor putea achiziționa semințe Pioneer și produse de protecția plantelor Corteva pentru fermele lor virtuale. Începând cu luna iulie 2019 și până în vara anului 2020 echipele din întreaga Europă se vor putea confrunta în competiția Farming Simulator League pentru premii în valoare totală de 250.000 de euro bani și cadouri.

Farming Simulator 2019 este disponibil pe toate platformele populare, inclusiv console, telefoane mobile, tablete și PC-uri. Grafică, gameplay care să te țină ore în șir în fața monitorului și posibilitatea dezvoltării capabilităților de administrare a unei producții uriașe agricole te fac să nu mai lași controller-ul din mână. Versiunea Farming Simulator 19 a ajuns la cel mai înalt nivel grafic posibil, reușind să se bată cu ușurință cu alte titluri de acest gen. Jocul oferă posibilitatea creșterii rapide a plantelor și a animalelor, timpul fiind cel mai prețios în acest sens iar jucătorul este cel care deține controlul asupra lui. Dacă spre exemplu nu vrei să aștepți câteva ore până când plantația de mazăre să crească până la recoltare poți să dai timpul pe viteza maximă iar producția va fi gata de recoltat în doar câteva minute, desigur că în tot acest timp va trebui să ții cont că există și alte plantații care s-ar putea usca sau animale care ar putea muri dacă nu au fost hrănite în tot acest timp.