E3 aduce noutati la Conventia de la Los Angeles

Posted by

In industria atat de vasta a tehnologiei care cuprinde si jocurile video, se organizeaza atat de multe concursuri, competitii si alte activitati, incat este imposibil sa nu auzim ce se mai intampla prin lume. Daca esti pasionat de tehnologie, sigur esti la curent cu ce mai este nou pe piata atat in materie de gadget-uri, cat si in ceea ce priveste gaming-ul. Pentru ca tot am mentionat cuvantul „tehnologie”, cel mai probabil sunt foarte putini care au auzit de E3 care se desfasoara si in acest an. Si premiera anului 2016 tocmai azi si-a facut debutul.

Te intrebi ce este E3? Vorbim despre un show in premiera in ceea ce priveste computerele, jocurile video si cele destinate telefoanelor mobile si alte produse inrudite cu cele mentionate. In cadrul acestui show participa cei mai talentati din industria jocurilor video, show care reuneste cele mai sclipitoare minti ale profesionistilor din aceasta industrie a divertismentului interactiv. Totul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, in Los Angeles, la Centrul de Conventii unde companii de elita, tehnologii inovatoare si produse nemaivazute pana acum vor fi prezentate. Show-ul conecteaza atat industriile deja cunoscute, cat si cele noi si ofera o expunere inedita pentru pietele comerciale care tocmai au iesit la suprafata. Pe scurt, E3 este locul unde lumi noi ale industriei divertismentului interactiv se conecteaza si se inspira.

E3 a inceput astazi, 14 iunie si se incheie pe data de 16 iunie. In cadrul evenimentului, mari companii de computere si jocuri video, parteneri de business si analisti din industrie iau parte la aceasta conventie, dar sa nu uitam sa mentionam si pe expertii, vizionarii si pe antreprenorii care sunt bine veniti aici. Bineinteles ca exista niste reguli clare si puse la punct privitoare la politica de participare in cadrul E3, dar nu am sa le mentionez in acest articol.

Ca si in anii precedenti, Sony vine si el la intalnire si prezinta sortimentul sau de stiri si noutati in ceea ce privesc produsele sale hardware si viitoarele sale jocuri. Si pentru ca vorbeam de jocurile lui Sony, am sa va enumar o parte din ele: God of War dedicat pentru consola PS4, alaturi de trailer-ul sau; Final Fantasy XV care vine in varianta VR (virtual reality); Horizon: Zero Dawn, cu un nou gameplay; Call of Duty, varianta remasterizata pentru Modern Warfare si altele. Ubisoft, de asemenea, ne-a pregatit si el surprize. In cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o, a prezentat titluri cunoscute ale jocurilor pe care le pregateste de lansare, titluri ca : Tom Clansy`s Ghost Recon: Wildlands, cu o noua strategie de joc; Star Trek: Bridge Crew, la fel ca Final Fantasy despre care am scris, tot in varianta VR; Watch Dogs 2 etc. Si marele si binecunoscutul Microsoft vine cu noutatile sale si prezinta, in cadrul conventiei, jocuri pe care le va lansa si noi componente hardware. Ca produse hardware avem: Xbox One Slim, care se va lansa in luna august a acestui an; Consola Project Scorpio, noua consola ce va crea o experienta de neuitat datorita performantei sale. Privitor la jocuri, Microsoft vine cu noile Gears of War 4, Sea of Thieves, Dead Rising 4, Halo Wars 2, etc.

e 3 2016 conventie