Red Dead Redemption isi face comeback-ul pe Xbox One

Posted by

Pasionatii de jocuri, gamerii inraiti, au auzit cu siguranta de jocul intitulat Red Dead Redemption. Daca nu au auzit, vor afla despre el chiar in cele ce urmeaza. Jocul de actiune si aventura care infatiseaza lumea western, a fost dezvoltat de Rockstar San Diego si publicat de studioul Rockstar Games. In anul 2010, in luna mai, a fost lansat pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3. Red Dead Redemption este al doilea titlu din franciza Red Dead, dupa primul joc lansat in 2004 si anume Red Dead Revolver. Perioada in care actiunea din joc este amplasata este cea a anului 1911, cand s-a declansat declinul frontierei americane si personajul principal este John Marston, un vechi proscris, ai carui nevasta si copil au fost luati prizonieri de catre guvernul american in schimbul angajarii acestuia ca pistolar.

Red Dead Redemption este jucat din perspectiva celei de-a treia persoane (3rd person game), in sensul in care jucatorul are la dispozitie toata lumea din joc, putand sa interactioneze cu tot mediul. Jucatorul poate sa calatoreasca in intreaga lume virtuala, o versiune fictionala a western-ului Statelor Unite si a Mexicului, fie pe cal sau fie mergand pe jos. In majoritatea cazurilor, personal calatoreste pe calul sau.

red dead redemption 2016

Chiar ma bucur sa anunt faptul ca Red Dead Redemption se lanseaza oficial pe data de 8 iulie, ca parte a programului initiat de Microsoft, Xbox One Backward Compatibility. Cu alte cuvinte, incepand de vineri, fiecare gamer care detine un Xbox 360 poate sa se joace Red Dead Redemption pe consola. Indiferent de varianta de joc pe care o are (Red Dead Redemption, Undead Nightmare, Red Dead Redemption: Game of The Year Edition), un jucator se poate bucura de experienta oferita de Xbox 360. Iar pentru cei care inca nu l-au jucat, jocul va fi disponibil tot de pe data de 8 iulie, pentru a fi cumparat din magazinul Games Store, dedicat pentru Xbox 360.