Sa omoram plictiseala cu jocurile pe telefon

Posted by

Ce-i drept, sunt o persoana care se plictiseste foarte usor si cum sunt momente in care asteptarea este de durata, prefer ori sa socializez, ori sa ma joc ceva pe telefon. Telefonul fiind mereu la indemana oricui, marea majoriutate prefera sa isi ocupe timpul pe care il petrece asteptand, bucurandu-se de cateva momente de relaxare jucand jocul preferat sau socializand cu prietenii pe diferite retele de socializare. Am sa raman in aceasta sfera destul de vasta a jocurilor pe telefon si am sa va vorbesc despre cateva dintre cele pe care prefer eu sa le joc cand ma plictisesc.

Destul de cunoscut pe mapamond, Mahjong este genul de joc care iti testeaza dexteritatea, dar si atentia. Si vorbesc despre atentia distributiva, pentru ca fiind un tile-game, daca gasesti mai multe duo-uri de piese raspandite in joc, poti sa salvezi timp pretios si sa termini un nivel ceva mai repede decat daca nu ai fi atent. Acest joc poate sa aibe nivele de la novice la expert si poate fi contra timp sau la liberul joc. Este un joc original din China si de obicei se joaca intre patru persoane. Mahjong este similar cu jocul de carti „rummy” si imbina indemanarea, strategia si calculul si implica un anumit nivel de sanse. Pentru ca se joaca de catre chinezi chiar cu piese de joc ce au simboluri chinezesti diferite, Mahjong este si in varianta pentru Android si nu numai si aici tehnica de joc se diferentiaza de cea care se practica in offline. Cum am spus si mai sus, poti sa joci la nivel de incepator sau, daca te pricepi si nu esti la prima incecare de a-l juca, poti sa setezi nivelul de expert. Strategia nu este una complicata si tine de fiecare, de indemanare si de atentie. Acest gen de joc imi place foarte mult si aproape ca am terminat toate zecile de nivele ale jocului Mahjong Titan, destinat telefoanelor care folosesc Android. Poate fi descarcat din magazinul Google Play.

mahjong

Un alt joc care imi place foarte mult si ale carui nivele se actualizeaza de obicei este Ultimate Jewel. Are sute de nivele si este practic imposibil sa te plicisesti jucandu-l. Este un joc care combina perfect actiunea cu categoria de joc in care se incadreaza si anume Match 3 game. Are o tema exotica si o melodie de fundal la fel, care intretine atmosfera de joc si o face relaxanta indeajuns incat sa te bucuri la maxim de experienta pe care jocul ti-o ofera. Jocul are cate un design deosebit pentru fiecare plansa de joc (nivel) si iti pune mintea la lucru, fiind din categoria jocurilor de brain teasing sau, pe intelesul tuturor, de stoarcere a creierului ca sa gasesti variantele cele mai favorabile. Strategia ti-o impui tu, pentru ca poti urmari scopul de a face un punctaj mare si de a rezolva mai repede plansa de joc, in timp record; asta inseamna ca vei obtine mult mai multe puncte decat daca urmaresti doar sa termini un nivel aducand la bun sfarsit task-ul care ti se impune. Jocul include modul de joc Zen, in care nu esti presat absolut deloc de timp si modul Puzzle, in care esti sub presiunea timpului. La fel ca si jocul anterior despre care am discutat, si acesta poate fi descarcat din magazinul Google Play.

ultimate jewel