Fanii jocurilor pe console primesc premii din partea DreamHack Bucharest 2016

Posted by

Putini au auzit de DreamHack, dar va spun eu ce inseamna asta. Este cel mai mare festival digital al anului, o adunare locala cu concerte live si concursuri in arta digitala care a fost tinut pentru prima data in Malung, Suedia. DreamHack consta in cateva evenimente tinute peste tot prin Europa: Stockholm si Jonkoping (Suedia), Tours (Franta), Bucuresti si Cluj (Romania), Valencia (Spania), Londra (Anglia), Leipzig (Germania). Anul acesta, in mai, s-a tinut pentru prima data pe teritoriul american, in Austin (Texas). Luna aceasta, si in Quebec (Montreal) se va tine festivalul.

DreamHack se autointituleaza ca fiind cel mai mare festival digital din lume. In timpul iernii, cand evenimentul se organizeaza, are cu 10% mai multi vizitatori decat in sezonul de vara, dar in unele prinvinte este similar cu festivalul din vara. Ambele evenimente dureaza 72 ore (cateodata se intinde si pe mai mult de 4 zile) si are activitatea organizata dupa ceas, in fiecare zi. Anul acesta, PGL Arcade va fi din nou, ca in fiecare zi, zona unde pasionatii de jocuri pe console se aduna, dar de data aceasta ne pregateste si suprize. In cadrul DreamHack Bucuresti 2016, PGL organizeaza: PGL Arcade Challenge, cu premii totale de 3000 de dolari care vor fi oferite celor mai buni jucatori de Mortal Kombat X, Fifa si Street Fighter.

PGL Arcade Challenge se va tine in aceasta toamna, incepand cu data de 16 septembrie si va tine pana pe data de 18 septembrie, la Sala Polivalenta. Pasionatii isi pot pregati consola si antrena si se pot inscrie in competitie la Sala Polivalenta, in zilele cand festivalul se tine, iar ca sa aiba acces la DreamHack Bucharest 2016, nu trebuie decat sa isi achizitioneze bilete de aici (click pe link) sau din reteaua de bilete.ro. Consolele de anul acesta de la PGL Arcade Challenge sunt PS4. Programul competitiei se deschide cu Street Fighter V, urmat de Fifa 2016 si se incheie cu Mortal Kombat X. Premiile oferite in fiecare zi a festivalului prezinta Locul I, cu 500 USD, Locul II – 300 USD si Locul III – 200 USD. Principalii parteneri ai festivalului sunt Telekom Romania si Lenovo.

pgl-arcade-challenge