Football Manager 2014

Posted by

Sports Interactive ofera in fiecare an, pasionatiilor de jocuri cu fotbal, cel mai bun simulator pentru managementul fotbalistic. Asadar puteti avea parte de cea mai buna platforma pe care sa va incercati abilitatiile de conducator de club in fiecare an prin intermediul Football Manager.

Acest joc este unul din cele mai apreciate simulatoare de fotbal in care jucatorii pot sa isi faca propiul club si sa il conduca spre victorie sau spre faliment. Ca de fiecare data, Sports Interactive aduce imbunatatiri jocului, iar anul acesta puteti avea mai multa libertate in ceea ce priveste interactiunea cu fiecare jucator in parte. In cel mai nou simulator de fotbal jucatorii pot sa isi angajeze asistenti pentru lucrurile pe care nu vor sa le faca, mai ales ca acum sunt foarte multe optiuni pe care le puteti folosi ca sa antrenati jucatorii cat mai bine, sa ii motivati si multe altele. Cei care prefera varianta clasica fara prea multe atributiuni pot incerca modul Clasic. Acesta a fost imbunatatit si totul este simplificat pentru jucatori. Este oferit un nivel mai mic de control asupra echipei si a fiecarui jucator in parte si chiar se poate avansa mult mai repede timpul pentru fiecare sezon daca nu aveti timp sa stati mai multe saptamani pe un singur campionat.

football-manager-2014-04-700x393

Motorul grafic 3D de care dispune Football Manager 2014 a suferit si el cateva imbunatatiri minore, iar partea in care au loc meciurile a ramas la fel ca in versiunea anterioara. AI-ul nu a fost imbunatatit aproape deloc, fiind facute destul de des greseli absurde de jucatori pe teren insa acest lucru se aplica ambelor echipe asa ca jucatorul cu cea mai buna tactica va avea de castigat.

Trebuie sa tineti cont ca strategia este cel mai important ingrendient pentru reteta succesului. Fara o tactica buna nu veti avea sanse sa castigati vreun meci in Football Manager 2014. Jocul primeste puncte in plus pentru interfata simpla, usor de folosit si poate fi incercat chiar si de pe sistemul de operare Linux.