Infinity Blade III intr-un format universal

Posted by

Cred ca majoritatea dintre voi stiu cu exactitate acest joc mai ales ca are ceva vechime si din cate stim este un joc destul de cunoscut, cel putin printre persoanele ce indragesc toate acele produse oferite de catre compania Apple. Prin urmare in acest articol vom scrie cate ceva despre acest joc si poate acele informatii ce poate nu va erau cunoscute pana in prezent.

De asemenea, unul dintre cele mai populare jocuri pe care il gasesti in App Store si se poate juca pe iPhone, iPad si iPod Touch este Infinity Blade III. Ceea ce pare a fi cu adevarat interesant despre acest joc este faptul ca jocul ofera posibilitatea de a-ti controla de unul singur personajul principal. Si voi cred ca stiti deja despre ce este vorba avand in vedere ca povestea jocului este legata de moartea tatalui eroului principal.

Mai exact eroul se lupta cu monstrul ce i-a ucis tatal. Bineinteles pentru a va putea lupta cu acel monstru aveti la dispozitie armurile, diverse obiecte si armele. Ceea ce se stie despre acest joc se rezuma la generarea unei sume fabuloase de bani atat pentru compania ce a dezvoltat jocul, cat si pentru App Store din descarcarile aferente. Si poate ca cei mai multi dintre voi au deja cunostinta despre faptul ca in ultima perioada, firma ce a dezvoltat acest joc nu a mai facut nici un fel de update pentru acesta.

Cat despre cei ce isi doresc sa se distreze pot gasi pentru descarcare Infinity Blade III in App Store intr-un format universal. Sunt curioasa oare cati dintre voi vor dori sa descarce acest joc si cati vor pierde timpul jucandu-se cu aceasta povestioara. Poate ca in cele din urma voi veti fi foarte entuziasmati de acesta, chiar daca jocul nu are facute cele mai noi update-uri si chiar daca povestea pare una destul de simpla.