Jocuri enervante in 2017

Posted by

Cand spui jocuri enervante automat te gandesti la platformele mobile pentru ca, numai pentru o platforma mobila cineva poate crea ceva simplu, stupid, enervant dar totusi care sa te tina in priza mai ceva decat moastele pe pelerini.

Sa incepem zic!

 

 

 

Jocuri enervante in 2017:

3. Pokemon GO

Desi prin chestia asta s-a vrut sa se ajute intr-o oarecare masura omenirea (zic eu), printr-un plus de miscare, totul a rezultat in persoane ratacite in paduri, lovite de masini pe autostrada, electrocutate pe linii de tren sau pur si simplu transformate in „zombies” doar pentru acel micut Pikachu magic!

Bineinteles ca nu faceai 5 pasi in oricare oras de pe Terra fara sa dai de unul care alerga prin boscheti dupa Bulbazar sau Charizard, dar cel mai enervant e ca mai trebuia putin si toti ne-am fi salutat: „Gotta catch em’ all!

Noroc ca totul e trecator in viata, si aceasta moda a disparut, dar ce sa vezi, cine a spus ca fericirea nu dureaza decat 3 zile a avut dreptate, pentru ca imediat a aparut altceva la fel de enervant!

2. Color Switch

Sincer chestia asta m-a lovit si pe mine! Intr-un moment de slabiciune, ajutat de prieteni si de atmosfera de competitivitate, mi-am calcat juramantul depus dupa experienta Flappy Bird si am trecut la Color Switch!

Cert e ca iti trebuie ceva indemanare sa tii o bila cu o marime de 30 de pixeli intr-un cerc cu raza de 40 de pixeli prin apasarea repetata cu degetul pe ecranul telefonului. Oricum ar fi ajungi in punctul in care faci fericite companii precum Samsung, Huawei sau Apple pentru ca iei dispozitivul si ii faci cunostinta cu asfaltul sau te miri ce obiect contondent (uneori cu fruntea), totul acompaniat de un raget de disperare a ce a mai ramas din persoana din tine!

1. Picnic Cuvant

La ora actuala, numeste-ma hater sau cum vrei, chestia asta desi e intr-o oarecare masura educativa, ma dispera!

Romanul merge astazi pe premisa: „Nu am ce face? Mai bag un Picnic Cuvant poate ajung la niverul 380 azi!”. Serios? Pana si persoanele astea fara adapost (ca sa nu ii numesc boschetari ca poate se ataca cineva), te-ai putea intreba de unde au smartphone, dar ce mai conteaza, stau in fata garii si se joaca imbecilitatea asta!

Sper sa se faca din nou o minune si omenirea sa fie salvata si de aceasta „molima”!

Ai si tu ceva de adaugat? Spit it out!