Lenovo Legion devine Partener Oficial pentru PC-uri si Turneu alaturi de ESL CS:GO Pro League

Posted by

Veste buna pentru pasionatii de gaming. Ieri (10 mai 2017) cei de la ESL au anuntat faptul ca Lenovo Legion va fi Partener Oficial pentru PC-uri si Turneu, atat pentru restul sezonului ESL CS:GO Pro League aflat inca in desfasurare cat si pentru sezonul viitor ce va incepe in luna septembrie. Iar din calitatea sa de Partener Oficial, Lenovo va oferi PC-uri de gaming de ultima generatie pentru cei inscrisi in liga, dar si laptopuri dedicate analistilor pe parcursul meciurilor obisnuite, dar si la evenimentele de stadion.

Printre PC-urile de top care vor fi utilizate la acest turneu se afla si laptopul Legion Y720. Faptul ca este compatibil cu tehnologia VR ii permite sa faca fata celor mai solicitante cerinte ale jocurilor din prezent, datorita placii grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060, procesorului de pana la generatia a 7-a Intel® Core™ i7 si ecranului UHD (3840 x 2160) IPS de 15,6 inchi.

De asemenea laptopul Lenovo Legion Y720 este si primul PC cu Windows® din lume care integrează sistemul Dolby Atmos®1, oferind un sunet incredibil si un receptor Wireless optional integrat Xbox One™ care permite jucatorilor sa-si impartaseasca experientele captivante de gaming si VR prietenilor lor. Si cu atat mai mult ca nu doar comentatorii si moderatorii vor beneficia de aceste echipamente noi.

Asadar in cadrul finalei din Dallas de pe 3-4 iunie, Lenovo va instala un stand unde va oferi vizitatorilor sansa de a testa cele mai noi sisteme si o gama larga de activitati de tip free-to-play prin care fanii pot castiga numeroase premii interesante. Mai multe informatii despre Turneu gasiti pe paginile de Twitter si Facebook ale ESL CS