oct. 28

Project Cars a fost amanat pana in 2015

Project Cars a fost amanat pana in 2015

Din pacate avem o veste trista pentru cei care asteapta lansarea celui mai nou simulator auto, Project Cars. Cei de la Slightly Mad Studios au amanat lansarea jocului pana in primavara anului viitor. Se pare ca fanii jocului vor putea sa incerce cel mai tare simulator auto abia dupa data de 20 martie 2014. Atunci va fi disponibil pe ce PC, Xbox One si PS4.

Din ce au lasat de inteles creatorii jocului, principalul motiv pentru amanarea jocului ar fi ca echipa are nevoie de mai mult timp pentru a-l finisa. Poate a fost amanat si din cauza ca lansarea avea lor intr-o perioada in care vor mai aparea jocuri destul de populare precum GTA5 sau Assassin’s Creed: Unity. Aceasta poate fi o chestie de marketing care le-ar fi putut adus mai putine vanzari celor de la Slightly Mad Studios.

Project Cars este un proiect inedit la care a luat parte si comunitatea care s-a implicat si la partea de finantare dar si in ceea ce priveste procesul de dezvoltare al jocului, astfel ca Project Cars va fi un simulator foarte apropiat de realitate. Daca tot a fost amanat jocul atat de mult, fanii pot vedea macar inca un trailer care va face asteptarea si mai grea. Slightly Mad Studios au lansat un trailer special pentru a le oferi o imagine si mai clara fanilor cu privire la cursele de noapte ce vor avea loc in acest joc. Puteti observa in acest trailer ca este un simulator mult mai bine dezvoltat fata de celalalte de pana acum, incepand de la grafica pana la constructia masinilor care par mult mai reale. Iata trailerul pentru Project Cars pe timp de noapte:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=90QITvl3DEo]

Newer Post
  1. […] Mai este foarte putin timp pana la lansarea oficiala a noului joc din seria Far Cry. Pana atunci vom avea parte de multe surprize fiindca cei de la Ubisoft ne tot surprind dezvaluind cate ceva din ce vom juca in nou joc a carui actiune va avea loc in Kyrat. Am mai vorbit despre noul joc Far Cry 4, a carui lansare oficiala va avea loc pe data de 20 noimbrie 2014, asa ca aici vom discuta doar despre modul multiplayer dezvaluit de Ubisoft. A venit si confirmarea oficiala ca Far Cry 4 a fost finalizat asa ca nu vom avea parte de intarzieri in ceea ce priveste lansarea oficiala la fel cum s-a intamplat recent cu cateva jocuri precum Project Cars. […]

Comentariile sunt inchise.