Cum poti castiga banii de pe urma jocurilor?

Posted by

Eșți pasionat de jocuri, apropiații îți spun că pierzi timpul aiurea și că în timpul acela ai putea să faci lucruri mult mai utile?

 Acum le poți spune că lucrezi. Da, ai înțeles bine, le poți spune că lucrezi deoarece există jocuri din care poți câștiga bani, tu fiind  nevoit doar să te joci.

Mai jos sunt descrise câteva jocuri pe calculator din care  poți câștiga bani: CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Second Life și Entropia Universe. În aceste jocuri poți vinde diverse articole castigate pe parcursul jocului, altor jucători, aceștia plătindu-ți bani reali. În funcție de modul de câștigare al veniturilor, aceste jocuri intră în categoria veniturilor directe adică sunt venituri ce au legătură cu un anumit joc.

Cealalată categorie de venituri sunt veniturile indirecte. Acestea provin din activități exterioare și se pot aplica oricărui joc. Acestea sunt: streamingul, testarea jocurilor video, etc.

Astfel poți câștiga bani de pe urma jocurilor și dacă te joci și câștigi, și dacă realizezi tutoriale care să îi ajute pe alți jucători, și dacă testezi modul de funcționare al jocurilor nou apărute și întocmești o listă cu posibilele erori, și dacă distribui și realizezi diverse reclame care să promoveze jocul sau poți să îţi creezi propriul tău joc şi apoi să îl vinzi.

Pentru a avea profit de pe urma jocurilor, trebuie să îți dedici o mare parte din timp acestei activităţi. Astfel, rezultatele nu vor întârzia să apară.