FIFA 2015

Posted by

Iata ca in sfarsit a aparut si mult asteptatul joc pentru fanii fotbalului, FIFA 2015. Cei de la EA Sports au lansat tot felul de zvonuri si trailere despre cum va fi noul joc al celebrei serii FIFA, insa totul este mult mai tare. Noul joc din seria FIFA este foarte aproape de realitate si te face sa te simti ca si cum joci in realitate.

FIFA este cea mai populara serie de jocuri sportive din istorie. Este cel mai asteptat joc in fiecare an si de ceva vreme a inceput sa aiba si un rival pe piata, PES, insa nu se ridica chiar la asteptarile fanilor. Cei de la EA Sports au lenevit in ultimii ani, lansand serii destul de plictisitoare in care nu se vedeau mari schimbari, dar vazand ca vine in forta PES de la Konami, au revenit in „transee” si au creat cele mai bune jocuri ale seriei in ultimii 2 ani, reusind sa ajung foarte aproape de realitate. S-a lucrat foarte mult la fetele jucatorilor si la stilul de joc care mi se pare foarte aproape de realitate. In noul joc pasele ajung mult mai bine la jucatorii vizati si ritmul de joc a crescut. Daca in seriile anterioare defensiva avea foarte multe probleme mai ales pe contra-atacuri, acum totul e schimbat, ritmul din partea de tactical defending fiind mult mai rapid. Chiar si portarii reusesc de multe ori sa apere suturi aproape imposibil de aparat.

Ca la orice joc, avem parte si de mici probleme pe care le intampinam de fiecare data. Si la FIFA 15 veti prinde cateva buguri si veti observa cel mai des ca AI-ul jucatorilor care nu sunt la minge are probleme. Nici de aceasta data nu s-a rezolvat vesnica problema cu AI-ul fiindca atunci cand mingea trece chiar si la cativa centimetri de jucator, acesta nu se baga sa o intercepteze. Sa speram ca aceste mici probleme se vor rezolva pana la urmatorul joc. In rest nu am intampinat deloc probleme, ba dimpotriva, am reusit sa gasesc multe puncte forte pentru joc: un gameplay mai dinamic, pasele sunt mult mai precise si jucatorii pot face scheme mai usor, iar la partea de grafica s-a dat lovitura, jocul fiind foarte aproape de realitate.

 

 

 

 

One comment

Comments are closed.