„Membrii ma rasfata cu cele mai placute surprize!“ Marturiile unui model care a atins apogeul in videochat in Iasi!

Posted by

In urma cu mai multi ani, atunci cand aceasta activitate se afla la inceput in Romania, era nevoie sa mergi la Bucuresti pentru a avea succes in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti. Astazi insa, au aparut studiouri performante in toate marile orase, astfel incat o fata se poate afirma fara probleme si daca alege sa faca videochat Iasi.

Exista deja numeroase exemple de modele online care au ajuns sa castige sume fabuloase lucrand in cel mai mare oras din regiunea Moldovei la www.studio20.ro. Iata care sunt factorii care le-au ajutat sa se afirme!

Conditiile de lux oferite de un studio de videochat Iasi

Din anul 2020, de cand compania Studio20 a inaugurat locatia din Iasi, femeile din oras au la dispozitie cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatii de model online.

Fiecare camera a studioului de videochat din Iasi are o tematica proprie, unica, designul fiind astfel conceput incat sa ofere posibilitatea transpunerii in realitate a fanteziilor pe care le au membrii. In acelasi timp, spatiile au si rolul de a le oferi modelelor un spatiu relaxant si confortabil de lucru.

Fetele beneficiaza, inca din primele saptamani, de training profesional, suport tehnic permanent, sedinte gratuite de make-up si de hair-style. De asemenea, cursurile individuale gratuite de limba engleza le ajuta sa isi dezvole calitatile de conversatie, absolut necesare pentru a reusi in industria divertismentului online pentru adulti.

In ceea ce priveste banii, lucrurile se afla inca de la inceput la un nivel inalt. In primele trei luni de lucru, fetele primesc, garantat, indiferent de performantele realizate pe site-uri, suma de 1 000 de dolari pe luna. Apoi, pe masura ce inteleg secretele activitatii desfasurate, au acces la un comision de baza in valoare de 50% si la diferite bonusuri acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui prag de venituri, pentru comportament online impecabil sau fidelitate fata de studio.

Programul flexibil, cu posibilitatea de a opta intre ture care incep dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea este de asemenea apreciat din plin, mai ales de catre tinerele care, in paralel cu cariera de model, doresc sa devina si absolventele unei facultati.

Marturia unui model de videochat in Iasi

Fata cu pseudonimul Belle de Nuit este unul dintre modelele din Iasi care s-au bucurat de succes si au ajuns la un nivel al castigurilor de-a dreptul fabulos. Ea a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu membrii si despre sumele care ii intra in cont, in mod regulat:

„Probabil datorita firii mele deschise, glumete, am atras repede atentia pe site-uri si am castigat multi admiratori. Exista membri care abia asteapta sa ma revada si care spun ca intra in depresie daca trec doua-trei zile fara sa vorbim. Eu ii ajut sa se simta bine, iar ei ma rasfata cu cele mai placute surprize.

Cu banii, mi-a fost bine inca de la inceput. Credeam ca 1 000 de dolari e o suma uriasa si chiar era, daca o compar cu sumele pe care le castiga prietenele mele angajate ca vanzatoare ori muncitoare. Dar, intre timp, castig in fiecare luna mult mai mult si deja imi permit cam orice imi trece prin cap!“.

Intr-un studio de videochat din Iasi, poti ajunge, la randul tau, sa iti implinesti toate dorintele. Alege sa lucrezi in domeniul care ofera castiguri excelente si conditii luxoase de munca!