Opinii despre jocurile de noroc si nu numai

Posted by

Pana nu demult aveam senzatia ca nu o sa-mi placa deloc jocurile, ca nu intra in comportamentul meu asa ceva si ca bineinteles imi va fi foarte greu sa imi reinventez stilul de viata. De obicei sunt o fire foarte sucita, dar asta nu inseamna ca nu am activitati pe care sa le respect sau pe care sa nu-mi faca placere sa le realizez. Pe de alta parte lucrurile sunt atat de intense in ultima perioada sau cel putin asa le-am simtit eu.

Cel mai probabil pentru ca am incercat de nenumarate ori sa vad lucrurile altfel si sa incerc o schimbare. Am senzatia ca intr-o zi am sa ma transform intr-o persoana ce nu vrea sa faca nimic altceva decat sa se incapataneze sa joace la toate jocurile posibile de cazino pe care le gasesti pe Vlad casino. Nu pot sa cred ca in scurt timp starea mea de spirit se poate schimba de la o stare la alta, mai degraba de necrezut este faptul ca dau frau acestor senzatii si unei parti de adrenalina ce ma impinge catre jocurile de noroc si nu numai.

In opinia prietenilor si apropiatilor ar fi trebuit sa las la o parte toate aceste „jocuri periculoase” si sa incerc ceva mai optim pentru mine, cum ar fi spre exemplu jocurile pe calculator. Nu sunt sigura ca aceste lucruri ar fi fost foarte bune pentru mine, dar stiu ca in mare parte nu ar fi trebuit sa iau decizii pripite in aceasta privinta. Stiu ca uneori imi intrec limitele cu buna stiinta, numai ca am momente cand am nevoie de ceva mai multa adrenalina pentru a putea depasi cateva momente critice.

Sunt curioasa cam cati dintre voi au trecut prin asemenea etape si cati au putut sa se deconecteze de la toate aceste stari nefericite. Cam asa s-ar traduce pentru mine evitarea unor probleme sa ma afund in chestii pe care sa le pot face exact in acele momente de cumpana. Iar in privinta jocurilor de noroc nu sper sa am mai multe lucruri de castigat, caci in mare parte nu cred in astfel de jocuri, ci doar testez anumite limite pe care mi le-am impus candva.