PlayStation Studios: Ce este și când se va lansa oficial?

Posted by

În curând Sony va adăuga în portofoliu un nou brand pentru gameri, PlayStation Studio o platformă interactivă prin care gamerii vor putea să acceseze cu ușurință toate jocurile pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 dezvoltate de marile studiouri Sony Interactive Entertainment și nu numai.

Alături de noua siglă Sony, compania a prezentat și o serie de jocuri ce vor fi disponibile pe noua platformă, urmând să apară și multe alte titluri cunoscute. În gama diversificată de jocuri Sony vor fi găsite și jocuri provenite de la studiouri precum Naughty Dog, Insomniac, Sony Santa Monica, Media Molecule și Guerilla Games. În baza unui interviu, vicepreședintele marketingului global Sony Interactive Entertainment Eric Lempel a explicat raționamentul care a stat la baza luării acestei decizii, de a uni primele lor titluri cu noile apariții sub brandul PlayStation Studios.

„Suntem foarte entuziasmați de acest proiect. În ultimii ani – și chiar în ultimul deceniu – titlurile scoase de studiourile noastre au câștigat o notorietate din ce în ce mai mare. Ne-am gândit cum să unim toate aceste jocuri într-un singur brand și scopul acestui demers este ca jucătorii să înțeleagă că atunci când vor vedea acest brand, să se aștepte la o experiență de calitate așa cum i-am obișnuit pe PlayStation. Așa că am venit cu numele PlayStation Studios.

Ați văzut animația care va apărea, de acum încolo, la lansarea jocurilor, dar acest brand va mai apărea în multe locuri. Există diferite animații, mai scurte ce vor apărea în trailere și reclame, dar și pe cutia și discul jocului.

Credem că este o idee bună ca clienții să știe asta, dacă văd această siglă vor ști că este un joc de calitate așa cum i-am obișnuit. Acest brand va exista atât pentru seriile cunoscute de jocuri, cât și pentru cele noi.„ a declarat Eric Lempel.

Totodată Eric Lempel este de părere că aceasta este cea mai bună modalitate de a uni studiourile și jocurile companiilor partenere, oferind consumatorului o experiență profundă și inovatoare de gaming. Anunțul lansării noii platforme a fost făcut printr-o animație video complexă ce cuprinde personaje din Uncharted, Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank, God of War, The Last of Us și LittleBigPlanet.

Cu toate acestea platforma nu va fi terminată la timp pentru a include viitoarele titluri The Last of Us: Partea a doua și Ghost of Tsushima.