CONMEBOL Libertadores va fi introdusă în FIFA 20 începând cu 3 martie

Posted by

Cele mai importante competiții fotbalistice din America de Sud, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana vor fi introduse în premieră în FIFA 20. Noul update va fi complet gratuit și va fi disponibil începând cu data de 3 martie, disponibil pe toate platformele, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Printre cele mai îndrăgite cluburi ce vor fi introduse în noul update se află și River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A Independiente, Millonarios și Universidad Catolica. Jucătorii vor avea posibilitatea să atingă gloria și prestigiul trofeului suprem al fotbalului din America de Sud. Mulțumită noului sistem de joc Tournament Mod, jucătorii vor putea să ducă echipele către succes, din faza grupelor și până la marea finală CONEMEBOL Libertadores. Pe lângă, jucătorii vor avea posibilitatea de a accesa Tournament Hub, meniul prin care se vor afișa știrile și rezultatele în timp real ale altor meciuri, clasamentele live și programul competiției, ținându-i la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe parcursul competiției.

Update-ul CONMEBOL Libertadores promite ca fiecare jucător să simtă energia fazei grupelor, oferindu-le posibilitatea testării meciurilor în modul Kick Off. Totodată, aceștia vor putea să se bucure de modul Libertadores Exhibition Match, locul perfect unde să se înfrunte cu cele mai tari cluburi de fotbal din FIFA 20. CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana și CONMEBOL vor fi disponibile și în modul Career, unde jucătorii vor putea să își exercite propria viziune asupra clubului, către drumul spre succes. Experiența de gameplay a jucătorilor va fi întâmpinată și de structurile autentice ale competițiilor specifice CONMEBOL, alături de sigle și alte elemente atractive, stadioanele specifice zonelor dar și hub-ul unic de știri dinamice, care va fi completat de Player Morale și Manager Creation.

Jucătorii vor avea posibilitatea dezvoltării propriei echipe, pentru a obține conținut special pe toată durata competiției. FIFA 20 oferă jucătorilor oportunitatea de a experimenta fotbalul profesionist la nivel înalt, dar și zecile de ore de distracție prin arenele inedite din întreaga lume în modul de joc VOLTA FOOTBALL.

Ce este CONMEBOL?

CONMEBOL a fost înființată în 1916 și reprezintă instituția fotbalului sud-american și cea mai veche federație continentală de fotbal din lume, fiind alcătuită din zece asociații membre, printre care Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay și Venezuela. CONMEBOL este responsabilă pentru organizarea și conducerea principalelor turnee internaționale de fotbal din America de Sud, inclusiv CONMEBOL Copa America, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana și CONMEBOL Recopa.