5 jocuri pe Playstation care sunt așteptate în 2020

Posted by

Cei mai mulți dintre noi, indiferent de vârstă, în încercarea de a se relaxa încearcă printre multe altele să se distingă prin intermediul unui joc virtual. Bineînțeles acest lucru este de înțeles, având în vedere că fiecare dintre noi își petrece timpul liber așa cum își dorește sau așa cum se simte mai bine. De altfel, în acest an 2020 se vor lansa și câteva jocuri importante pentru cei care au deja acasă Playstation sau poate care sunt pe punctual de a-și achiziționa. Printre jocurile care se vor lansa în acest an se numără și următoarele 5 jocuri:

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga;
  • Doom Eternal;
  • Marvel’s Avengers;
  • Predator: Hunting Grounds;
  • Cyberpunk 2077;

Altfel spus acestea sunt o mică parte dintre jocurile care se vor lansa în 2020 și care îți pot face timpul liber mult mai frumos. Dar ca să știți ce așteptări să aveți de la toate aceste jocuri în paragrafele următoare veți descoperi câte ceva despre fiecare dintre ele.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – dacă te numeri printre pasionații de lego ai putea să iei parte la cea mai importantă luptă de pe o galaxie îndepărtată alături de personajele tale dragi din Star Wars. În acest joc sunt prezente atât personajele cât și toate vehiculele din toate cele nouă filme din seria Star Wars. Pentru LEGO Star Wars: The Skywalker Saga urmează să se confirme data de lansare, având în vedere că are drept dezvoltator pe cei de la TT Games, iar editorii sunt cei de la Warner Bros Interactive Entertainment. Așadar nu cunoștem o dată sigură, dar cu certitudine anul acesta va avea loc și lansarea acestui joc.

Doom Eternal – apreciat de critici în 2016, acest joc îți continuă seria având data de lansare pe 20 martie anul curent. De asemenea dezvoltatorul acestui joc sunt cei de la id Software, iar editorii sunt reprezentați de către cei de la Bethesda Softworks. Prin urmare, dacă îți dorești să invadezi jocul unui alt jucător ca demon sau poate îți dorești să te lupți cu hoardele iadului și să le distrugi ai putea să precomanzi acest joc și de asemenea să aștepți să intre în posesia ta.

Marvel’s Avengers – dacă te-ai îndrăgostit de filmele acestei serii cu siguranță poți opta pentru a avea în lista jocurilor tale preferate și acest joc. Cu atât mai mult cu cât Marvel’s Avengers va avea data de lansare în primăvara acestui an, pe data de 15 mai 2020. Ca principal dezvoltator rolul se împarte în mod egal celor de la Crystal Dynamics, Eidos-Montreal, Crystal Northwest și Nixxes Software. Cât privește editorii acestui joc putem aminti de Square Enix. De altfel în acest joc te poți bucura de puteri unice pe care le poți utiliza în încercarea de a salva lumea.

Predator: Hunting Grounds – dacă îți place să devii un jucător foarte activ și de altfel un luptător agil și de excepție poți oricând opta pentru Predator: Hunting Grounds. Bazat pe seria horror SF Predator, jocul te impinge într-o junglă în care veți lupta alături de alți 4 prieteni. De fapt 4 dintre voi vor prelua rolul de soldați experimentați, iar celălalt va prelua rolul extraterestrului hi-tech care vânează trofee umane. Jocul urmează să se lanseze pe data de 24 aprilie 2020, acesta fiind dezvoltat de către IIIFonic și editat de către SIEE. De altfel acest joc este un prilej bun pentru a-ți observa abilitățile de luptător.

Cyberpunk 2077 – iar dacă îți dorești ceva și mai modern, mai îndrăzneț și în același timp ceva mai activ, acesta este jocul perfect și va fi lansat în perioada aprile, mai exact pe data de 16 aprilie 2020. Jocul se rezumă la rolul unui mercenar într-o metropolă futuristă din California, iar tu vei putea să îi stabilești abilitățile și să faci alegerile potrivite în respectiva poveste. Jocul este dezvoltat de către CD Projekt RED și de asemenea editorii sunt cei de la CD Projekt. Având în vedere toate aceste aspecte cu siguranță alegerea voastră va fi una foarte bună.

Prin urmare dacă vă doriți să vă îmbogățiți jocurile pentru Playstation, anul acesta vă aduce cele mai interesante și captivante jocuri. Tot ce trebuie să faceți voi este să le alegeți, să le precomandați și de asemenea să fiți răbdători până vor intra în posesia voastră.