EA Sports și competiția CONMEBOL Libertadores

Posted by

Prestigioasa competiție inter-cluburi din America Latină va putea fi disponibilă exclusiv în FIFA 20. În pregătirea pentru FIFA eWorld Cup 2020, care va avea loc vara viitoare, eLibertadores va putea fi inclus în turneul EA SPORTS FIFA 20 Global Series. De altfel pe data de 20 noiembrie anul curent, Electronic Arts a anunțat introducerea acestei competiții, de fapt celei mai mari competiții la nivelul echipelor de club din America de Sud.

Denumit CONMEBOL Libertadores, noul conținut va fi disponibil în mod gratuit începând cu luna martie a anului 2020 atât pentru PlayStation4, XBOX One și PC. Jucătorii de la cluburi prestigioase precum Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador, dar și altele pot concura pentru satisfacerea iubitorilor și fanii celebrei companii EA Sports.

Ba mai mult decât atât, directorul comercial, CONMEBOL, Juan Emilio Roa a spus: „Colaborarea cu EA, una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri video, este un pas important pentru imaginea mondială a fotbalului din America de Sud. Mulțumită acestui parteneriat, turneele, cluburile și jucătorii noștri vor avea o mai mare recunoaștere și accesibilitate în rândul fanilor fotbalului care vor avea un nou mod de a-și urma eroii”.

De asemenea introducerea acestei competiții, CONMEBOL Libertadores, confirmă faptul că FIFA 20 este unul dintre cele mai autentice jocuri video sportive, ce are în componență peste 30 de legi oficiale, 700 echipe, 17.000 jucători autentici și mai mult de 90 de statioane licențiate din întreaga lume vor fi deja incluse în joc. În același context Nick Wlodyka, managerul general al EA SPORTS FIFA declară:

„Introducerea în FIFA 20 a două dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal de pe continent, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana, reprezintă un pas înainte important. Acest parteneriat nou cu CONMEBOL consolidează poziția FIFA ca fiind cea mai profundă și autentică experiență fotbalistică disponibilă, în timp ce continuăm să construim cel mai autentic joc video sportiv pentru fanii noștri”.

Totodată marea finală a turneului eLibertadores va avea 8 concurenți din platformele PlayStation4 și XBOX One în competiția din perioada 7 – 8 martie, anul viitor, 2020 pentru șansa de a câștiga puncte FIFA Global Series, plus alte premii în valoare de 100.000 de dolari. Prin urmare abia în luna decembrie a acestui an vor fi disponibile și alte detalii legate de acest turneu, dar și despre modul în care vă puteți înscrie în această competiție.