Destiny 2 - PS4

Destiny 2 va fi lansat pe 8 septembrie pentru PlayStation4

Posted by

Zilele trecute am fost intrebata de un foarte bun amic daca prin lista mea de lucruri pe care le caut zi de zi am gasit si cateva nume de jocuri pentru PlayStation 4 (PS4). Cum intrebarea lui m-a luat prin surprindere i-am raspuns rusinata ca nu stiu si ca in ce mai scurt timp am sa incerc sa ma informez cu privire la acest lucru. Bineinteles cum am intrat in casa, mi-am deschis laptopul si am inceput sa fac cercetari.

Nu ma asteptam sa-mi puna intrebarea aia pentru ca stie destul de bine ca eu nu sunt un fan al jocurilor, ci mai degraba imi place sa fac cu totul si cu totul altceva. Dar cum nu prea am avut de ales  am inceput sa caut in stanga si in dreapta, doar, doar sa gasesc ceva. Si exact atunci cand am zis ca ma las batuta si ca nu voi mai cauta nimic, exact atunci am gasit un joc care cred ca il va atrage forte mult. Si asta pentru ca stiu foarte bine cat de mult ii plac acele jocuri ce reprezinta razboaie sau in care sunt tot felul de soldati caraghiosi.

Si nu-mi vine sa cred ca in cele din urma am gasit un joc care poate fi in sfarsit pe placul lui. Partea proasta in toata aceasta ecuatie este faptul ca jocul, Destiny 2 va fi lansat pe 8 septembrie pentru PS4, dar si pentru variantele PC si Xbox One. Iar prima ocazie pe care o vei avea sa vezi detalii despre acest joc este pe data de 18 mai intr-un livestream. Iar pentru cei ce isi doresc mult mai multe detalii despre acesta as putea spune ca in paragraful de mai jos veti gasi un mic clip de prezentare al Destiny 2.

Cred ca daca o sa mai am la dispozitie putin timp liber o sa-mi fac temele mult mai avansat in ceea ce privesc jocurile pentru PS4. Si asta pentru ca stiu ca nu prea am alta optiune cand vine vorba de amicul meu jucator si de ideile lui traznite.